I en slik organisasjon som Coop Nord, er det viktig å få inn din representant slik at medlemmene blir hørt inn til styret og der hvor viktige beslutninger tas. - Jeg stiller nå for 4. gang på kretslista som kandidat. For meg er det viktig å engasjere meg i dette arbeidet av flere grunner. Verdien av det organisasjonen står for, også å kunne påvirke i lokalbutikken og organisasjonen. I min funksjonstid, har jeg hatt veldig god kontakt med lokale medlemmer her i Sjøvegan. Mange medlemmer tar kontakt med meg om både ønsker og å få en god butikk her i Sjøvegan. Det gjelder blant annet at noen ønsker er bredt utvalg av økologiske matvarer, forteller kandidaten Dagmar Johansen til nettavisen.


God kandidat
Extra på Sjøvegan har ei sterk lokal forankring i medlemmene på flere nivå. - Extra på Sjøvegan har ved flere anledninger sponset matvarer til forskjellige arrangementer. Butikken bidrar til lokalsamfunnet, og jeg ønsker jo at både frivillighetspris og kulturpris kommer til Salangen. Som representant jobber jeg for et bredt utvalg av sunn og god mat til lav pris, og at den nye butikken er og fortsatt skal være en butikk for alle, sier kandidat Dagmar Johansen.

stillertilvalgcoopbig2.jpg


Viktig å være engasjert
Lokalt engasjement betyr mye for veien videre. - Vil du som medlem av organisasjonen Coop Nord være med å påvirke til at kandidaten som blir valgt inn kommer fra Sjøvegan, er det viktig at du bruker din mulighet ved å stemme på den lokale kandidaten. Dagmar Johansen er en god kandidat, slik som ved byggingen av den nye butikken, hvor hennes engasjement var viktig i forhold til den butikken det er blitt, så jeg anbefaler denne kandidaten, sier daglig leder av Extra på Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk til nettavisen.