Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ungdomsrådetbig
Ungdomsrådet i Salangen. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Ungdomsrådet i Salangen:

De unges eget talerør

SJØVEGAN: Ungdomsrådet i Salangen skal være ungdommens talerør, for både små og store saker. Men, hva er egentlig Salangen Ungdomsråd?


Salangen Ungdomsråd er ungdommenes eneste talerør til kommunestyret. Rådet skal fremme ungdommenes meninger, og tilrettelegge for ungdom i kommunen. Ungdomsrådet har møte- og talerett i kommunestyret, og har hatt dette siden 2004. Ungdomsrådet i Salangen består av 10 medlemmer, hvor to av dem representerer EM, og to varamedlemmer. Alle er valgt inn, for to år, av Salangen- ungdommen på årsmøtet som holdes i september/oktober hvert år. 


Rådet jobber med

Ungdomsrådet har delvis ansvar for ungdomsklubbene [Velve] og Volum, samt arrangør av UKM, som arrangeres hvert år i Salangen. Rådet har også en representant i styringsgruppa for Millionfisken. Representantens oppgave er å tilrettelegge mest mulig for ungdom under Millionfisken. 


Facebookside

Salangen Ungdomsråd har også en egen facebookside her, hvor ungdom i Salangen han få informasjon om arrangementer og lignende, for ungdom. Sjekk ut sida vår !

Til nyhetsarkivet
Tips en venn