Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Delte ut heder og ære

I går tildelte ordfører Ivar B. Prestbakmo prisen "Årets salangsværing", som i år ble personene bak Millionfisken 2009. Også kommunens egen arbeids-miljøpris ble delt ut.


Det vanket mye heder og ære hos de som fikk priser i går ettermiddag under kommunestyrets julemiddag. Først og fremst var det prisen "Årets Salangsværing" som i år ble tildelt personene som står bak Millionfisken 2009. Det var altså de som vant, blant de 74 som ble foreslått. Det var Tore Ratkje, Morten Mikalsen og Tor-Arne Chruickshank som mottok prisen på vegne av alle som har hjulpet med Millionfisken 2009.


Diplom og blomster
De tre vinnerne fikk fine blomster og diplom fra ordføreren.  - Dette er en fantastisk flott pris, fortalte Morten Mikalsen under utdelingen i går. - Jeg utrolig kry av å ha vært med på Millionfisken. Det burde egentlig ha vært 200 personer her i kveld for å motta prisen, la en stolt leder i SIF Fotball, Tore Ratkje til.


Positiv pris
Ordfører Prestbakmo i lag med personalsjef Ane Kristine Haugen delte også ut arbeidsmiljøprisen. I år ble denne tildelt undervisningsinspektør på Vasshaug skole, Hilde Lind. Hun fikk prisen for sin positive holdning, oppmuntring og fordi hun er så godt likt av kollegane sine på skolen på Vasshaug. - Jeg har ikke ord mer, fortalte en lykkelig Hilde Lind i går ettermiddag under utdelingen. Lind fikk i tillegg til blomster og berømmelse en sjekk på tre tusen kroner fra kommunen.  

Til nyhetsarkivet
Tips en venn