Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Dødsbrann i Salangen

Dødsårsaken er klar

Det var 83 år gamle Magnhild Gudrun Johansen som mandag kveld omkom i dødsbrannen i Yttergården her i Salangen. I går kunne politiet også komme med dødsårsaken til kvinnen.På bildet: Politiet har nå avsluttet åstedsetterforskningen, og frigitt branntomten i Yttergården.


I går kunne politiadvokat i Midtre hålogaland politidistrikt, Mona Madsen offentliggjøre dødsårsak og navn på den omkomne kvinnen etter dødsbrannen i Salangen mandag kveld. - Kvinnen døde av kullosforgiftning, forteller Mona Madsen ovenfor nettavisen. Dette kom fram etter obduksjonen som er gjort.


Ikke helt klar med årsaken
Madsen kan samtidig fortelle at de foreløpige undersøkelsene i branntomten kan bekrefte det vitner nevnte på brannkvelden, at brannen startet på kjøkkenet. Hva slags element på kjøkkenet som startet brannen, er enda for tidlig å si. - Dette vil vi kanskje få svar på når vi får avhørt hovedvitnet i saken, som er den 86 år gamle mannen som berget seg ut av det brennende huset, sier Madsen.


Navnet frigitt
Etter at politiet har fått informert familien til den omkomne om dødsfallet, kunne de i går offentliggjøre navnet på vedkommende. - Det var den 83 år gamle Magnhild Gudrun Johansen som omkom i huset, avslutter politiadvokat Mona Madsen ovenfor nettavisen.
Foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn