På bildet: Karen Johnsen pynter huset sitt opp hver jul med masse lys
i Skårvika.


Det er blitt en tradisjon i familien Johnsen at heimgården skal pyntes opp i de fineste julelys. Det er også skjedd i år. Godt over 1500 lys er kommet på plass der de skal, og nå kan jula komme, smiler Karen.Ikke store strømregningen
Det har vært spekulert i hvor mye det må koste å ha alle lysene på huset i Skårvika, men frøken Johnsen kan berolige alle sammen. - Det er ikke så dyrt som mange skal ha det til, vi har ikke merket noe på strømregninga at vi har så mange lys på, vi synes det er trivelig å ha det slik i mørketiden, forteller Karen Johnsen til nettavisen.


Lyspunkt i en mørk tid
Karen Johnsen kan fortelle at alle lysene på huset, og de lys som er satt opp inne i huset har vært et lyspunkt opp igjennom årene etter at familiens hus brant ned til grunnen i oktober 1994. 


Sønn står for pyntingen
 
Det har vært sønnen Cato som har stått i veggen for å henge opp alle lysene hvert år, for hun selv har høydeskrekk, forteller hun. Hvert år finner vi stadig nye plasser å sette fast lys på huset, smiler Karen og tar seg en dråpe kaffe. Hun har sett at mange biler har stanset opp på veien nedenfor å sett på huset. - Det har vært så mange biler som har stoppet opp nå, at vi tror at det kommer til å bli en kollisjon snart, flirer Karen Johnsen og kan fortelle at nå kan endelig feire jul i "julehuset med alle lysene".
Foto: Jon Henrik Larsen