Solrike kvelder, god temperatur og bare veier har ført til en god sesong for Elvelund Camping og Fjellkysten Gjestehus på hver sine måter. Bobil og caravanlivet har har florert med glade og soltørste campinggjester . – Det har vært veldig mye bobiler i år, og det øker mer og mer av bobilturister. Nesten hver helg har det vært 20 bobiler på Sjøvegan bobilcamping, og mellom 10 til 15 på Elvelund camping, sier daglig leder, Tor-Arne Chruickshank, og bemerker at han trur det også blir en fin avslutning for fiskesesongen. – Regnet som har begynt har satt i gang litt liv i elva, så fram til sesongavslutninga - og til vi stenger - 14. september trur jeg blir veldig fin, forteller Chruickshank.

Tor_lyngmo_og_tor_arne_INGRESS2.jpg
Fjellkysten Gjestehus har i år hatt en økning av besøkende av turister fra Europa. Daglig leder, Tor Lyngmo bemerker de hovedsakelig jobber for å internasjonal bekjentskap. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

En kontinuerlig jobb
Fjellkysten Gjestehus har også hatt en travel sommersesong, med flere besøkende fra Europa. Tor Lyngmo ved Fjellkysten Gjestehus bemerker de hovedsakelig jobber internasjonalt og vil trekke utenlandske turister. – Vi har hatt en økning av både tyskere, sveitsere , finnlendere - spesielt i juli måned - og italienere nå i august, med noen nordmenn innimellom. Det er mye langsiktig jobbing vi gjør, og jeg trur det gir et bra resultat, forklarer Lyngmo. Allerede nå har bestillingene for neste halvår begynt å komme inn. Lyngmo sier dette ikke kommer av seg selv . – Det har gått en betydelig stor mengde jobb i alt vi gjør, og resultatene har begynt å komme, avslutter Lyngmo.