Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
skispor_header
Samfunnsplanlegger i Salangen kommune, Ingrid Frantzen forteller til nettavisen at det var et meget bra oppmøte under møtet med omlag førti til femti personer tilstede.

Mange er både for og i mot arbeidet:

Engasjement rundt plan

SJØVEGAN: Den 29. januar ble det avholdt informasjonsmøte vedrørende oppstart av reguleringsplanarbeid for skiløyper i kommunen. Det var et godt oppmøte og stort engasjement både for og i mot arbeidet.


Tirsdag var det informasjonsmøte inne på Lysthuset i Salangen kulturhus på Sjøvegan om arbeidet med reguleringsplaner for skiløyper i Salangen. Samfunnsplanlegger i Salangen kommune, Ingrid Frantzen forteller til nettavisen at det var et meget bra oppmøte under møtet med omlag førti til femti personer tilstede. Det ble en engasjerende debatt både for og i mot arbeidet, og mange var positiv til at dette arbeidet nå blir gjort, mens andre mente at det måtte finnes veier som ikke innebar en reguleringsplan.


Tre ski traseer
Det er etter vedtak fra resursutvalget at det nå utarbeides en reguleringsplan for tre ski trasseer, og saken skal igjen opp under neste møte i ressursutvalget som avholdes den 8. februar. – Det kom blant annet innspill fra flere grunneiere som ikke ønsker at vi skal gjennomføre et reguleringsarbeid for skiløypene, og som mente at kommunen måtte kunne få tillatelser til å kjøre løyper uten reguleringsplan, forteller Frantzen til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS