Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Et julete turnshow

På lørdag ble det holdt juleoppvisning i Salangshallen. Mange gode turnere kom til oppvisningen, og publikum fikk også se den nye guttetroppen.


I 29 år har SIF Turn holdt juleoppvisning i Salangshallen, men på lørdag ble arrangementet holdt i en renovert Salangshall. - Det er kjempebra å bruke den nye Salangshallen. Her er det turn, moro og jul, fortalte leder i SIF Turn, Frode Bruvoll. Det var nok en gang fullt hus for juleoppvisningen som varte i rundt 1 ½ time.


Stort oppmøte
Rundt 110 turnere fra 3 til 18 år, samt 400 publikummere kom til oppvisningen på lørdag. Dette er hittil den største samlingen som har vært på juleoppvisningen. Ledelsen i turngruppa var spesielt glad lørdag, da den nye guttetroppen på 16 personer ble presentert. Dessverre var det 8 av dem som ikke kunne komme på oppvisningen. Nylige kretsmestervinnere kom også på oppvisningen. - Dette er et organisert kaos, sa en lattermild Frode Bruvoll. - Over 5 % av salangsværinger er turnere, legger han til.


Gode turnere
Av de 120 turene som hadde planlagt å komme, var det ca. 20 av dem som måtte forbli hjemme, grunnet svineinfluensa. Men de som kom på oppvisningen viste alt de hadde trent på i hele høst. I starten fikk de minste turnene vise sine ferdigheter, og de eldre fikk opptre etterhvert som oppvisningen gikk. Turntrener Lise Fjærvoll syntes at alle gjorde en bra jobb. - De er flinke alle sammen. Vi har øvd siden høst, fortalte Fjærvoll til nettavisen. - Vi har øvd masse. Det er morsomt å være her i dag, fortalte turner fra 8-9 års gruppa, Sylvia Marie Sorli til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn