Førjulstiden er jo tradisjonell ei tid hvor det er mye aktivitet på skolene rundt om med julespill og sketsjer av elevene. - Etter å ha øvd så kort tid, så synes jeg det gikk veldig bra. Dette er så morsomt å holde på med, for gruppa jeg jobber med er så engasjerte og synes dette er veldig morsomt. så dette går de virkelig inn for å vil gjøre bra. Personlig synes jeg det er utviklende for meg, og jeg ser jo på de flotte aktørene at dette er noe de liker. Så med godt samarbeid med Kulturskolerektor Bjarne Dalberg på den musikalske delen, så får vi til dette, sier en fornøyd teatergruppeleder Ann Kristin Bakkemo.

julesketch_ingress3.jpg
Forestillingen het "Jula som var borte" og handlet om hvordan nisset nok en gang klarte å redde julen. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Videreutdanning
Skal vi dømme ut fra entusiasmen og gleden aktørene viste, så vil det nok komme flere oppsetninger fremover. - Dette er så morsomt for meg, at nå er jeg begynt på etterutdanning i faget Sal og Scene. Jeg var faktisk på første helgesamling nå i helga som var, og det er utrolig spennende. Det er bare så synd at jeg må helt til Kristiansand for å kunne gjøre det, men det går bra. Så ut fra interessen blant de unge, så vil jeg nok tro at det kommer mer utover, og regner med at det blir noe til våren, avslutter teaterlederen Ann Kristin Bakkemo med et stort smil til nettavisen.