Teaterstykket omhandlet at Salangen- nissen hadde blitt frastjålet sin nissedrakt like før jul av noen onde kjeltringer. Dette resulterte i at noen smarte dektektiver måtte finne de slemme tyvene, og bringe nissedrakten tilbake til julenissen. Alt endte selvsagt godt til slutt. Hele 16 skuespillere var i aksjon på scenen i Salangen kulturhus, under det som må sies og være den største foreløpige oppsettningen til drama og teatergruppa ved Salangen kultur- og musikkskole.


Mye folk
170 mennesker var samlet i kulturhuset for å oppleve blant annet skuespillet i tilegg til julemarkedet til Arbeidslivsfag ved skolen. Selv om lyden ikke var helt topp under skuespillet, var prestasjonene til ungene på scenen fabelaktig bra. Det var veldig lett og se at de unge skuespillerne stortrivdes på scenen under teaterstykket som var skrevet av Gunnar Sæbø. Trude Lund og Kristin Rindstad var instruktører for de 16 skuespillerne, og de har hatt en stor jobb med å få alt ferdig innøvd og klart til torsdagens forestilling. Nå vurderes teaterstykket å settes opp som skoleforestilling på nyåret.


På bildet:
Elevene på Arbeidslivsfag ved Salangen skole ble fort utsolgt for sukkertøy og såpe. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Ble fort utsolgt
Elevene fra det nye faget Arbeidslivsfag solgte sine selvlagde produkter før og etter teaterstykket. De ivrige unge gründerne ble fort utsolgt for sukkertøy og såpe. Mange foreldre var imponert over alt arbeidet som elevene hadde lagt ned i dette i prosjektet.