Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
mottokprisenbig
På bildet: Gunnhild Masterbakk ved NAV Salangen tok i mot arbeidsmiljøprisen på vegne av Hilde Gabrielle Hansen, som selv var forhindret og være tilstede. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ansatt på NAV Salangen:

Fikk arbeidsmiljøprisen

Salangen kommunes arbeidsmiljøpris for 2010 ble tildelt Hilde Gabrielle Hansen. Selv kunne ikke hovedpersonen ta imot prisen på tildelingsdagen.


Det var ikke bare Årets Salangsværing 2010 som ble delt ut under Salangen kommunestyres julemiddag torsdag ettermiddag. Også kommunens arbeidsmiljøpris for 2010 ble også delt ut.  I år gikk den til NAV- ansatt Hilde Gabrielle Hansen. - Hilde er en bærebjelke og holder styr på to avdelinger, barneverntjenesten og NAV. Døren hennes er alltid åpen og hun er behjelpelig når kollegaer har behov for hjelp. Hun fremstår som imøtekommende både for besøkende og for kolleger, hun er lyttende til andre og hvordan de har det. Hun har alltid en trøstende kommentar når det stormer som verst, og tilbyr seg om det er noe hun kan gjøre for å lette andres hverdag. Hilde gir rom for andre og er flink til å se positivt på det meste. Hun er med på det sosiale som skjer og bidrar i miljøet ved å huske bursdager, minne om torsdagslotteriet, har kaffen klar på morgenkvisten – for å nevne noe, sa ordfører Ivar B. Prestbakmo før utdelingen av prisen.


Ikke tilstede
Hovedpersonen selv, Hilde Gabrielle Hansen var selv ikke tilstede og kunne motta prisen. I stedet tok Gunnhild Masterbakk som er hennes overordnede i mot prisen på vegne av Hansen. Prisvinneren mottar en sjekk på 3.000,- og en blomsterbukett. - Hilde ba meg si at hun selv ikke mente at hun fortjente denne prisen. Men hun er veldig lei seg for at hun ikke kunne være her selv i dag og ta i mot prisen. Men vi skal feire denne prisen i lag med henne når hun er tilbake, og da skal vi invitere ordfører og administrasjon på besøk, avsluttet Gunnhild Masterbakk.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn