Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fikk frivillighetsprisen

I går ble den årlige frivillighetsfesten holdt på Salangen Aktivitetssenter og Frivillighetssentral (SAFA). Det ble delt ut priser, servert god mat og var god stemning gjennom kvelden.


Hvert år arrangerer SAFA frivillighetsfest for å sette pris på alle frivillige som har hjulpet SAFA gjennom året, i hvilken som helst form. I går var det niende gang festen ble holdt, og den ble en suksess nok en gang. Hvert år blir også frivillighetsprisen delt ut til den/de personene som har bidratt mest frivillig til SAFA.


Gode bidrag
I år ble prisen tildelt til tre personer. Harald Isaksen fikk prisen, for sitt bidrag til SAFA med sin kjøring. Han hadde dessverre ikke anledning å motta prisen på festen, men fikk en gledelig beskjed etterpå på telefon. Bodil Isaksen og Gunnvor Gjertsen fikk begge priser for deres bidrag til sykehjemmet. - Det er kjempefint å få en slik pris. Det gjør at man får lyst til å fortsette med arbeidet, fortalte Bodil Isaksen til nettavisen i går.


Frivillig jobb
Det kom rundt 60 personer til festen i går. Det var også noen frivillige som jobbet på kjøkkenet og andre som hjalp til med festen. Kai Larsen sto for kokkeleringen av gryteretten som ble servert. - Det er veldig fint. Folk er bestandig glad, fortalte May Eriksen før festen begynte. - Vi gjør dette for å gjøre folk glad, spesielt nå i førjulsstresset, avslutter hun.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn