Prisen ble tildelt av pleie og omsorgssjef i Salangen kommune, Hege Berntsen på kommunens julebord i starten av november. Ingrid Benjaminsen var ikke den eneste damen som fikk prisen. Hennes kollega på SABE, Birgith Mortensen fikk også prisen i sølv. Lærer Gunnvor Gjertsen som har jobbet ved Salangen skole i over 30 år fikk også prisen for lang og tro tjeneste.

Ble en overraskelse
- Det kom som en stor overraskelse på meg at eg fikk denne prisen.  At jeg skulle få noe slik var ikke i min villeste fantasi, understreker Ingrid Benjaminsen ovenfor nettavisen. Hun og Birgith har trivdes i jobben som hjelpepleiere i de årene de har jobbet.

Spesiell kontakt
- Du får en spesiell kontakt med folk du jobber med. Du må vise omsorg og vise at du virkelig bryr deg om dem. Det er det som har gjort at jeg har holdt på så lenge som jeg har gjort, smiler Ingrid. Men samtidig har vi også vært et veldig godt "team" der oppe på SABE, og det har vært veldig viktig, understreker Benjaminsen. Fredag 17.desember er hun, Birgith og Gunnvor invitert på middag ved ordførerens bord etter det siste kommunestyremøtet for i år.
Foto: Jon Henrik Larsen