Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
spartiår1big
Ole Johnny Røstvold ønsker å skape et hyggelig avbrekk i en travel førjulstid. ARKIVFOTO

Spar Tennevoll inviterer:

Førjuls-frokost for alle

TENNEVOLL: Spar Tennevoll ønsker å invitere alle sine kunder til en hyggelig førjuls-frokost. De ønsker å skape et hyggelig avbrekk i en ellers så travel hverdag, og håper så mange som mulig vil komme til et sosialt selskap med masse nydelig mat.


Det er sjuende året butikken på Tennevoll arrangerer førjuls-frokost midt i den travleste julestria. Bygdefolket pleier å sette stor pris på dette arrangementet. Det er gjerne de samme som kommer igjen, og tar noen nye med seg. En og annen fra Gratangen og Salangen pleier også å ta turen og det setter Ole Johnny Røstvold, daglig leder ved Spar Tennevoll, stor pris på. - Det pleier å komme rundt 150 personer ved denne frokosten. Den blir bare større og større for hvert år, sier Røstvoll. - Vi dekker på inne i kafe-delen, og så får vi benytte oss av lokalene til frivillighets-sentralen for å få plass til alle, forteller han. Her får man muligheter til å smake på julemat fra ulike leverandører og samtidig få en trivelig prat med venner og bekjente. - Vi kommer til å lage et koldtbord med litt varm-mat, og til og med litt dessert, forteller Røstvoll. Maten er gratis for alle.


Koselig selskap

Førjuls-frokosten er annonsert fra klokken 10 til klokken 12 fredag 21 desember. - Vi pleier som oftest å starte opp litt før og holde på litt lenger, sier Røstvoll. - Maten er gjerne klar litt før og da er det bare å starte. Og så blir koldtbordet stående så lenge det er forsvarlig å ha det der, forteller han. Det pleier å være meget sosialt og trivelig og har man tid må man gjerne bli sittende. - Ingen trenger å frykte at de skal bli jaget bort midt i frokosten sin, sier Røstvoll og ønsker alle hjertelig velkommen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn