Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
svsaktilkommunen1forside
SVs Magnar Åmo er enige med ungdommen om at tilbudet til dem har blitt glemt bort.

Politikerne er enig:

For dårlig tilbud

SJØVEGAN: Ungdomstilbudet i Salangen er for dårlig, det er politikerne enige med ungdommene om. -Vi må få et forslag til kommunestyret fra de unge, sier Høyres Ronny Karlsen (bildet).


I forrige uke skrev Ung i Salangen-redaksjonen om det dårlige fritidstilbudet i Salangen. Ungdommen bruker Mazhars grillbar som møteplass og oppholdssted på fritiden. Etter at vi skrev om det dårlige fritidstilbudet i Salangen har reaksjonene vært mange. Politikerne har lenge snudd ryggen til dette problemet, men vi håper snart at Ung i Salangen skal klare å få øynene deres opp. Og det må gjøres noe fort!


Ungdommen glemt

- Ungdommen er nok blitt litt glemt, sier SVs Magnar Åmo. Dette er jo helt feil i våre øyne! At ungdommen er blitt glemt. Men vi er også enig med Magnar, vi har ikke et bedre tilbud fordi vi ikke ha vist oss nok. Vi må stå fram med en plan over det vi vil ha!


Kulturkuttet

Det er snakk om kulturkutt i Salangen. - Det blir kuttet litt i alt, sier Høyres Ronny Karlsen til Ung i Salangen. Dette kulturkuttet tror vi i redaksjonen kommer til å være det samme som og ønske ungdommen velkommen til en annen kultur, nemlig rus! Ung i Salangen og Salangen Ungdomsråd skal jobbe hardt framover for å få ungdommens synspunkter mer synelig uansett kulturkutt eller ikke. Det skal bli et større fritidstilbud og ungdomsklubben skal åpnes igjen!

_________________________________

Besøk og lik Salangen Ungdomsråds facebookside: KLIKK HER

Til nyhetsarkivet
Tips en venn