Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fortviler over mørk kirke

Sogneprest i Salangen kommune, Christian Andersen (bildet) fortviler over at Salangen kirke har vært mørk så lenge. - Jeg har sagt i fra før helgen om at det er mørkt, men det har ikke skjedd noe reperasjon av lysene enda, sier AndersenPå bildet: Sogneprest i Salangen, Christian Andersen fortviler over at
kirketårnet i Salangen enda er mørkt.


I går skrev nettavisen om at kirken her i Salangen var mørklagt i adventstiden. (Se artikkelen her). Siden før helga har det vært mørkt ved Salangen's mest kjente landemerke. - Det er skuffende at det ikke er reparert enda, jeg har meldt i fra om dette, men det har ikke blitt gjort noe med saken enda, forteller Andersen ovenfor nettavisen.


Sørger for lys
Flere store lyskastere sørger for lys på kirken om kveldene. Etter det Salangen-Nyheter kjenner til er det kommunen som har ansvar for å sørge for at det er lys på kirketårnet til enhver tid. Salangen-Nyheter fikk i går flere henvendelser fra folk som er skuffet over at kirketårnet enda ikke er opplyst igjen. Det er sørgelig og se når det til og med er adventstid i kommunen.
Arkivfoto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn