Andørja blir nå stedet der du kan spille frisbeegolf! Banen skal bygges på Engenes i tilknytning til Nappen ski-og anleggsarena. 

La hodene sammen

Leder av Andørja Sportsklubb, Eidar Tøllefsen forteller om bakgrunnen bak prosjektet.

- Kom på ideèn om å få folk ut å bli kjent med lysløypa til idrettslaget. Vi undersøkte og det viser seg at det finnes noen som har et og to kurvstativ stående i hagen eller i et nærmiljø og da fant vi ut at vi må lage en ordentlig bane til dette, så vi skal bygge ni-kurvs bane rundt nappen skiarena på andørja, sier Eidar Tøllefsen.

Fått tildelt midler

Gjennom Samfunnsløftet bidrar Sparebank1 Nord Norge i prosjektet som utvikler arenaer, innovajson, ungdom og nordnorsk lokalsamfunn. Eidar Tøllefsen sendte søknad til Sparebank1 Nord Norge gjennom deres "samfunnsløftet".

- Vi søkte gjennom Samfunnsløftet til dette prosjektet og fikk positivt svar på det, sier Tøllefsen.

frispeegolfbanebig3.jpg
På dette kartet vises det hvor frispeegolfbanen er planlagt og skal bygges. 

Skal lage banen på dugnad
Anlegget er bestilt og det er forventet at det skal leveres i løpet av en ukes tid.

- Når materialet er kommet er det bare for dugnadsgjengen å komme seg i gang å få det opp.

Alle kan være med

Anlegget skal være klart allerede til sankthans og da kan små og store komme for å spille frisbeegolf på Engenes på Andørja.

- Vi skal ha en skikkelig åpning av frisbeegolfbanen når vi har fått alt på plass. Alle som ønsker er hjertelig velkommen til oss for å spille frisbeegolf, sier Tøllefsen

frispeegolfbanebig2.jpg
Eidar Tøllefsen er leder i Andørja Sportsklubb. Nå kan han fortelle at det blir en frisbeegolfbane på Andørja.

Næringslivet er også med

- Vi har tatt kontakt med næringslivet her ute der de kan ha noen sett til utleie eller utlån til sine gjester og til de som ikke har utstyr, sier Tøllefsen og legger til at frisbeegolf er avanserte saker.  Det er frisbee som kastes kort, langt, noen svinger mer enn andre, så det er innviklet når du blir bitt av basillen avslutter han.