Julerevyen på Ala er blitt en god gammel tradisjon som har vært fast på kalenderen i mange år. Også i år gikk revyen som planlagt. Etter 6 uker med planlegging og øving, de siste dagene mer intens en tidligere kunne de 2.juledag endelig vise publikum hva de hadde fått i stand. Selv var de veldig fornøyde med kvelden og publikums reaksjon på deres harde jobb de siste ukene. Og revygjengen hadde absolutt ikke noe å frykte. Årets revy ble en suksess målt i latterkulene fra publikum.


Mannskoret
Åpningen av julerevyen var det mannskoret som fikk æren av å gjøre. I tillegg fikk de hjelp av gullstrupen Keth Bjørnsen på sang nummer to. Vakkert fremført av Keth og med mannskoret på reffrenget så ble fremføringen komplett. Det var også mye sang ellers i revyen og flere fikk prøve seg.


Fikk gjennomgå
Det var flere som fikk passet sitt påskrevet i årets revy, slik det skal være. Men den som nok fikk gjennomgå mest var Bardu hotells kokk og altmuligmann Christopher Jones. Han hadde flere scener igjennom hele revyen og da ting ikke gikk helt etter manus snakket de rundt alt, så det så nesten ut som om alt var planlagt og helt innøvd. En utmerket prestasjon som fikk hele salen til å hikste av latter.


Parodier
Av de andre som ble parodiert kan man nevne både gammel og ny ordfører, teknisk etat i Bardu kommune fikk sitt i den berømte brøytesaken og så kom det ett lite søtt innslag om revyens sminkedamer. Ikke bare det, men også Salangen- Nyheter hadde sneket seg inn på revyen i år. Også en av de beste Truls Svendsen- parodiene ble også fremført. Og da mener vi parodien Truls Svendsen gjorde av Beyonce`s "Single ladys".


Helikoptertur
Revylaget UL Bardujord hadde også fått laget en video hvor to rockere stjal et helikopter for å komme seg til 2.juledagsfesten på Ala. Publikum fikk se helt frem til helikopteret landet utenfor Ala grendehus og deretter gikk døren opp i salen og to pilotkledde rockere kom inn til stor aplaus fra publikum. Denne er vanskelig å forklare så den burde vært sett for å skjønne hele sammenhengen. Men totalt sett var det hele en morsom og vel gjennomført revy med mange morsomme poenger, og en pitteliten del alvor via en nydelig sang som skulle gi litt trøst til de som ikke har det så lett denne jula.