På bildet: Tor-Arne Chruickshank er en av flere gründere som tjener godt
på å oppbevare ting for folk igjennom vinteren.


Det er nærmest blitt en næring i det å leie ut plasser for oppbevaring av utstyr/campingvogner her i Salangen. Einar Fjeldstad på Innlandet Automobilverksted var først ute å tilby "tak over hodet" for folks utstyr her i Salangen. I ettertid har Tor-Arne Chruickshank og Håkon Aasen kommet etter med å tilby plasser.


Lettjente penger
Hos Tor-Arne på Sjøvegan Byggevare er det tilgjengelig med 20 plasser for folk. - Jeg har fullt nå. Mange har valgt å sette inn campingvogna her, eller ha båten inn her, smiler Tor-Arne Chruickshank. Og han har all grunn til å smile. I løpet av denne vinteren tjener han inn nærmere 30.000 kroner på lagringen. Noe man kan kalle for lettjente penger. - Det som er og en fordel her, er at mange av de campinggjestene som jeg har på besøk på Elvelund om sommeren har vogna her, og ettersom de har plassert den her betyr det at de kommer tilbake til neste år på campingen, ler Chruickshank.


Større lokaler 
Håkon Aasen i selskapet Benaas Eiendom kan fortelle at han disponerer flere større lokaler for å kunne tilby lagring. - Jeg har lokaler på Salangsverket, og på Brandvoll. Han avviser derimot det at det er gått næring i det å leie ut lagrings- lokaler til folk. Einar Fjeldstad var dessverre ikke tilgjengelig for kommentar i saken i går.
Foto: Jon Henrik Larsen