Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Godkjent vannverk

Rognså og Salangsverket vannverk har nå blitt godkjent av Mattilsynet etter vannverkets renovering i 2007. - Dette er stort for oss som privat vannverk, sier ansvarlig Jan Rognså (bildet) til nettavisen.


Tirsdag 12. mai i år ble Rognså og Salangsverket vannverk inspisert av inspektør Øivind Fossli fra Mattilsynet, og 1. desember fikk vannverket den offisielle godkjenningen. Vannverkets representant under inspeksjonen var formann Jan Rognså. - Jeg er veldig glad for godkjenningen, forteller Rognså til nettavisen. Vannverket har i en periode hatt et godt samarbeidet med Mattilsynet, og i den forbindelsen ble en inspeksjon iverksatt.


God hjelp
Hans Woll har hjulpet med beredskapsplanen til vannverket, og har vært til stor hjelp. - Alle de unge, frivillige personene som har hjulpet oss fortjener masse ros. Dette viser at Rognså og Salangsverket vannverk garanterer for kvalitet, sier Rognså stolt. Hittil gir vannverket vann til 140 husstander pluss en rekke hytter. - I Salangen er det vel ingen andre vannverk som har en slik godkjenning som vi har nå, avslutter Rognså.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn