Året er 2013. Det er full fest på HOVEfestivalen. Venner, musikk og øl ble kombinert for å skape de morsomste sommerminnene man kan tenkte seg, men rett sted og rett tid gjorde at det ble mer enn bare minner å ta med hjem. Kombinasjonen ble oppskriften på den sanne kjærligheten for salangsværingen, Jeanette Sandnes Steinhaug og Thor Martin Abrahamsen som ble kjent over god drikke og enda bedre musikk. – Vi ble i lag, men ble boende fra hverandre i 4 år siden vi studerte. Da vi flyttet sammen tok det bare 2 år før vi tenkte «nå er det på tide», og nå er vi gift!, forteller en strålende glad Jeanette til nettavisen.


Barndomshjem
Det nygifte paret trakk seg nordover da de skulle feire bryllupsdagene sine. Jeanette har nemlig røtter fra Salangen - nærmere bestemt Rotvika - som hun gjerne ville besøke igjen, og dermed i samme slengen vise Thor Martin hvor hun kommer i fra. – Jeg fikk en gjensynsglede av å komme tilbake igjen, og det var spesielt å kunne vise Thor hvor jeg kom i fra. Han har nemlig ikke vært her før, sier hun fornøyd.

nygift_fra_rotvika_INGRESS2.jpg
Det nygifte paret dro til seg en del oppmerksomhet på veiene. Til stor glede for begge to. FOTO: PRIVAT

Skranglende lyd
Godværet i juli lot seg ikke vente, så Thor fikk virkelig sett Nord-Norge på sitt beste, men da Jeanette og ektemannen ankom Harstad med fly og hadde en bil klar fikk de seg en unik overraskelse. – Da vi begynte å kjøre hørte vi plutselig at det kom sånn "ranglende" lyd. Det var pappa som hadde festet blikkbokser og skrevet opp "nygift" bakpå bilen. Han finner på sånne morsomme ting, og vi bestemte oss bare for å la det være litt til. Vi fikk en del gratulasjoner på turen på grunn av det, sier Jeanette og ler. Nå som neste siden i livets kapitel har åpnet seg for det nygiftede paret, er det bare å ønske dem gratulerer og lykke til videre når de nå har kommet tilbake til hverdagen igjen.