Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Du er her: Hjem > Politikk > Valg-2007 > Artikkel

Kommunevalget-2007
Gry Hege blir varaordfører!
Med kaffe og marsipankake fra ordfører Ivar B. Prestbakmo (t.v) ble Gry Hege Rognsaa (t.h) valgt til ny varaordfører for Salangen.
Jon Henrik Larsen
fredag 21. september 2007, 06:45


På bildet:
Gjenvalgt ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo kunne i går servere sin nye varaordfører marsipankake.


Etter et klinkende klart valgresultat for Senterpartiet i Salangen den 10.september, var det i går duket for å offentliggjøre og velge den nye varaordfører for Salangen. Det blir Senterpartiet som får varaordføreren ved dette valget. Gry Hege Rogsaa som er andre kandidat på kommunelista, ble enstemning i går valgt av Salangen Senterparti til ny varaordfører for Salangen for de fire kommende årene. - Jeg er helt skjelven, uttrykker den nybakte varaordføreren Gry Hege Rogsaa til nettavisen etter at valget i partiet ble klart. Hun gleder seg til å samarbeide med Ivar B. i de fire årene som kommer, samt alle de andre i kommunestyret. - Vi er nødt til å brette opp ermene nå alle sammen, og samarbeide for Salangens framtid i de fire årene som kommer, forteller Rogsaa ovenfor nettavisens journalist.


På bildet: Medlemmene i Salangen Senterparti var i går samlet på Åsheim grendehus, både for å feire valgseieren men også for å velge varaordfører.


Ikke noe solo-løp
Ivar B. Prestbakmo kunne i går kveld offentliggjøre at Salangen Senterparti kommer til å søke samarbeid med ett av de tre andre partiene i kommunestyret for de fire kommende årene. Men hvilket parti dette er, vil han ikke si til media. Dette til tross for at partiet ikke trenger å samarbeide med noen andre partier, ettersom at Senterpartiet har rent flertall i kommunestyret i Salangen i de kommende årene. - Vi ønsker å samarbeide med ett parti i kommunestyret til tross for dette. Vi ønsker ikke å kjøre et solo-løp, forklarer Prestbakmo.  Alle utvalg og andre politiske verv for de fire kommende årene, vil bli valgt på det første kommunestyret etter valget, den 5.oktober i år.
Foto: Jon Henrik LarsenForrige artikkel:


Neste artikkel: