Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Du er her: Hjem > Politikk > Valg-2007 > Artikkel

Kommunevalget-2007
Gunnar flørtet med velgerne
Det er rundt tre uker igjen til valgdagen. Arbeider-partiets Gunnar Sæbø (bildet) frir til damene med roser på valgkampstanden i sentrum. Mandag kveld ledet han også Salangen-Nyheter sin valg-vote.
Jon Henrik Larsen
tirsdag 21. august 2007, 08:59
Oppdatert 21:26


På bildet: Gunnar Sæbø og Hilde Anita Nyland prater med Høyres Kim Andersen.


Mandag kveld var det Gunnar Sæbø som ledet på Salangen-Nyheter sin valg-vote. Med knappe fire prosent foran Senterpartiets ordførerkandidat Ivar B. Prestbakmo. Hittil har 2542 personer vært innom valg-voten og stemt på ulike kandidater. Selv om ikke denne form for stemme-avgivning er så veldig høytidelig, er det spennende - og gir ett lite bilde om hvordan det kan bli på valgdagen. - Jeg synes det er kjempeartig. Det viser at folk engasjerer seg med å trykke fram sin kandidat på Salangen-Nyheter som de ønsker skal være den kommende ordfører, sier en glad Gunnar Sæbø. Han er klar over at det blir spennende og et tøft valg i år også her i Salangen. Forrige gang var det kappløp med sittende ordfører Ivar B. Prestbakmo om de fleste stemmene. Som resulterte i at Prestbakmo fikk fire nye år av velgerne.


Kan snu nå
Det er usikkert på hva som kan bli valgresultatet etter årets valgkamp. - Jeg er positiv uansett hva som skjer, men det hadde vært artig og godt å fått tillitten hos velgerne til å få sitte som ordfører i en periode, sier Gunnar Sæbø. I morgen skal Sæbø i lag med de tre andre ordførerkandidatene stille til valgdebatt hos nettavisen Salangen-Nyheter. En web-tv sending som skal komme ut på nett i løpet av uken !  Stemmingen av Salangen nye ordfører foregår enda på våre nettsider, avgi din stemme helt øverst i høyre spalte på sidene !
Foto: Jon Henrik LarsenForrige artikkel:


Neste artikkel: