Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Du er her: Hjem > Politikk > Valg-2007 > Artikkel

Kommunevalget-2007
Gunnar-video får terningkast fem
Ordførerkandidaten til Salangen Arbeiderparti ved høstens kommunevalg, Gunnar Sæbø (bildet) får topp karrakter hos nyhetsnettstedet TV2 Nettavisen for sin valgkampvideo. Videoen er forøvrig laget av Salangen-Nyheters redaktør, Jon Henrik Larsen.
Jon Henrik Larsen
torsdag 9. august 2007, 14:01
Oppdatert lørdag 18. august 2007, 18:31


På bildet: Arbeiderpartiets ordførerkandidat, Gunnar Sæbø gjør rent bord blant landes ordførerkandidater når det kommer til presentasjon på video.


TV2 Nettavisen har tatt for seg hele 25 valgkampvideoer fra hele landet som ligger ute på nettstedet YouTube. Videoene er av politikere fra hele Norge, og Nettavisen har gitt terningkast til alle 25 innslagene. Det er mange dårlige videoer, som er både dårlig teknisk og innholdsmessig. Selv landets mest profilerte politikere som Fabian Stang og Erling Lae får stryk-karrakter for sine videoer. Man skulle tro at slike politikere skulle ha nettverk og muligheter til å kunne få laget en bedre video til å presentere seg med.


Best i nord
Men en mann i Nord Norge har gjort det kjempebra. Og det er Arbeiderpartiets egen ordførerkandidat i Salangen, Gunnar Sæbø som får toppkarrakter med hele fem i terningkast for sin presentasjon av valgkampsaker. Videoen er forøvrig spilt inn på ulike steder i Salangen, med de ulike plassene i bakgrunnen. Det er Salangen-Nyheter sin redaktør, Jon Henrik Larsen som har produsert videoen for Sæbø.


Positiv jury
Juryen til TV2 Nettavisen sier følgende om videoen til Sæbø:  - Her har de skiftet bakgrunn for hvert tema og det er bra. Han er et friskt pust og snakker til deg. Det er artig at han avslutter med: "Og navnet er Sæbø." Han har fire budskap, men kunne ha klart seg med tre. Videoen er litt for lang og burde ha blitt kuttet ned med 10 sekunder.
Foto: Jon Henrik LarsenForrige artikkel:


Neste artikkel: