På bildet: Hanne Krogh og Torstein Sødal sang og musikerne spilte på direkten på "Midt på dagen"


Det er ikke hver dag at de to herrene bak sendingen "Midt på dagen" på Innlandet Nærradio får store norske artister på besøk i studio, for å fremføre to melodier. Men det skjedde i går. Hanne Krogh og Torstein Sødal med musikere kom innom det lille radiostudioet til Salangen Nærradioforening. - Dette var utrolig artig. Det viser at man kan få ting til på en liten lokalradio, sier programleder Are Apeland i radioprogrammet "Midt på dagen". Han fikk også den æren av å synge i lag med Hanne Krogh på et vers.


På bildet:
Tidligere på dagen var det pressekonferanse i "Huset mot havet "


Det er ikke hver dag at man kan høre fra en artist, at det er en velsignelse å få komme til en plass i Nord Norge for å starte sin julekonsert-turne. - Det er en velsignelse å få komme til Salangen, jeg vil si det så sterkt. Jeg føler at man blir tatt så godt i mot her av folk. Det er som en utrolig varm og deilig aura som møter deg når du kjører forbi kirken her, sa Hanne Krogh på pressekonferansen som var tidligere på dagen i går.


Gleder seg til konsert
Hun gleder seg veldig til konserten lørdag kveld i Salangen kirke. - Det skal bli artig og atter en gang kunne synge i lag med Kjølenkoret og barnekorene i kirken her, sa Krogh på pressekonferansen. Etter det Salangen-Nyheter erfarer er det enda billetter igjen til konserten i morgen i Salangen kirke.
Alle foto: Jon Henrik Larsen


Hør radio-reportasjen fra besøket på Salangen Nærradioforening HER ! ( klikk på "Play")