Søndag 25. oktober arrangeres det en konsert i Ibestad kirke i sammenheng med 20-års jubileumet til Salangen-Nyheter. På konserten er alle velkommen og man kan allerede nå forhåndsbestille billetter til konserten. Det vil også være billettsalg i døren dersom man skulle ønske å kjøpe biletten sin der.

Artisten som skal spille søndag er Hans Inge Fagervik og han er en proffesjonell artist, låtskriver, komponist og foredragsholder i mer enn 45 år. Han selv kommer opprinnelig fra Seløy i Herøy kommune på Helgeland, men han har base og bor i Arendal i dag.

Fagervik har 19 soloutgivelser som han har "begått" i form av Cder og LPer, utenom alle de andre innspillingene han har vært en del av. Han har holdt konserter i 25 ulike land og han har hatt ett godt tempo under turneringene sine som kunne ta pusten fra de fleste, dette gjør han til ett av landets mest aktive artister.

- Det kommer til å bli en kjempe koselig konsert. De som vil kan forhåndsbestille billetter på telefon 928 38 237, sier medlem i jubileumskomiteen, Guro Bjørnsund til nettavisen

Prisen for å oppleve konserten er 250 kroner. 

guro-big.jpg

Guro Bjørnsund i jubileumskomiteen ser frem til søndagens konsert. FOTO: MARTINE TURKALJ