Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
0864_no_snor_det_i_fjellan_ingress

Nå har den trukket ned til tregrensa:

SJØVEGAN: For ufattelig kort tid siden skrev nettavisen om at det nærmet seg vår og de første hestehovene begynte å sprette opp av veigrøfta, og knapt før pollenmedisinen hadde begynt å virke så var høstens første snøfall et faktum.
Les mer
krigsminneløype_ingress

Regntung åpning:

SJØVEGAN: Mandag var det duket for den offisielle åpningen av den nye krigsminneløypa mellom Sjøvegan og Tennevoll. På grunn av værforhold ble åpningen flyttet innendørs på Lundbrygga.
Les mer
bilveier_salangen_trafikksikkerhet_INGRESS

Trafikksikkerhetsplan revideres:

SJØVEGAN: Forrige trafikksikkerhetsplan ble vedtatt av kommunestyret i Salangen i juni 2004. Nå varsler Salangen kommune om oppstart av revisjon av planene for en fireårsperiode fra 2019 til 2023. I den sammenheng bes det om innspill for arbeidet til trafikksikkerhetstiltak.
Les mer
heldigvinneravpengerforside

Ung dame fra Evenskjer:

EVENSKJER/SJØVEGAN: 37-år gamle Line Olsen fra Evenskjer i Skånland var den heldige vinneren av 8600,- kroner på Radio Fønix og Salangen-Nyheters Radio-TV bingo sist onsdag.
Hør intervjuet med Line her
lavangsvekka

Lavangsvekka 2019 er bestemt:

TENNEVOLL: Levekårsutvalget i Lavangen kommune har nå fastsatt dato for Lavangsvekka 2019. Det arrangeres i tiden 21. juni til 27. juni 2019. Denne gangen arrangeres det for 30. året, og således et stort jubileum.
Les mer
apen_brannstasjon_ingress

Åpen brannstasjon i Salangen:

SJØVEGAN: Et lutter øre kunne på lørdag høre gledelig barnelatter fra brannstasjonen i Salangen. De og 350 andre stasjoner i landet hadde åpen dag hvor barn kunne prøve seg som brannmenn.
Les mer
kyrre_tunheim_ingress[1]

Landsomfattende feiring:

SJØVEGAN: Ambulansearbeidernes dag ble markert over hele landet i går. Det er denne yrkesgruppa som er første linje ut når det virkelig gjelder og når det står om liv.
Les mer
refleksbrukforside

Fotgjengere skal bli sett i trafikken:

ÅRSTEIN: Hver høst blir kveldene mørkere, og når veien er våt og ubelyst, handler det om å bli sett av bilistene. Da er det viktig å bruke refleksvest, eller andre ting som reflektere lyset fra bilene. Det gjelder både barn og voksne.
Les mer
Dekningsdirektor_pa_besok_INGRESS

Reiser over 8000 kilometer:

SJØVEGAN: På veiene i Norge reiser for øyeblikket dekningsdirektør i Telenor, Bjørn Amundsen. Han kjører over 8000 kilometere hvert år for å finne alle stedene hvor det mangler dekning, og gjøre noe med det.
Se videoreportasje
 
arerydlandforside

Ble rammet av tunge kreft.

SJØVEGAN: Salangsværingen Are Rydland har opplevd det verst tenkelige, han ble rammet av kreft. Veien tilbake til ett fullverdig liv har vært veldig tøff og utfordrende, men takket være barnebarnet på 6 år kan han nå leve ett fullverdig liv igjen.
Les mer og se video
hostmoten_2018_ingress

Fornye garderoben?:

SJØVEGAN: Høstmotene er ankommet for både damer og menn og i høst er det jordfarger som gjelder. Oker/gult, burgunder og petro er noen av fargene du vil finne hvis du tar turen innom Kleo AS på Sjøvegan.
Les mer og se bildene
 
skjerfesak_tvaksjon_ingress

Astafjord Vekst AS bidrar:

TENNEVOLL: I forbindelse med årets TV -aksjon 21. oktober 2018 som går til Kirkens Bymisjon, fikk teamleder ved Astafjord Vekst AS, Edna Småriseth en idè. Det gikk ut på å strikke orange skjerf, noe som flere av arbeidstakerne ved Astafjord Vekst AS kunne være med på.
Les mer
nordlysturisme_ingress2

Skreddersyr nordlyspakker:

GARSNES: For det kinesiske markedet er oktobermåneden dedikert for å reise til Norge og oppleve nordlyset. Garsnes brygge skal denne sesongen tilby dem og andre turister skreddersydde opplevelsesturer med nordlyset i fokus.
Les mer
 
Kim Håkon Pedersen 2

Kommuneansatte skal kurses:

SJØVEGAN: I et samarbeid mellom Salangen kommune, Lavangen kommune og Gratangen kommune blir det nå avholdt kurs for brukerstyrt personlig assistenter.
Les mer
lett_vintervedlikehold_header

Salangen kommune:

SJØVEGAN: For tiden forårsaker store nedbørsmengder at Salangen kommune benytter seg av vann fra grunnvannsbrønnene på Vasshaug. Dette på grunn av at det er målt spor av e.coli bakterier i råvannet på Masterbakken.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS