Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
solveignilsenbilde

Kreosot-stolpene gjør Solveig syk:

BRANNVOLL: Solveig Nilsen (innerfelt) har siden påsketider kjempet for å få fjernet to kreosot stolper som Nordix Data har satt opp like utenfor huset hennes ved Brannvoll.
Les mer
elisabeth_B_ingress

Elisabeth inviterer folk hjem til jul:

MÅLSELV: Det er nok en del mennesker der ute som ikke har lyst å være alene på julaften. Dette er noe Elisabeth Lund fra Målselv som inviterer til julefeiring hos henne på julaften.
Les mer
olgajuletre

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den attende juleluka til Olga pynter fruen i huset juletreet.
Se Olgas juleluke her
 
salangsvaeringforside

Tildeling mandag ettermiddag:

SJØVEGAN: Linas Hanssen Hauge (bildet) ble mandag ettermiddag tildelt prisen "Årets Salangsværing 2018" av ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo. Hanssen Hauge gjorde en fenomenal innsats å samle inn over 200.000 kroner til kreftssaken i sommer.
Se videoreportasje
oppskriftsbokforside

Kreative 10.klassinger:

SJØVEGAN: Fire elever i 10. klasse ved Salangen skole har startet et prosjekt med elevbedrift, hvor de vil bruke eldre mennesker som skal fortelle om gamle oppskrifter til ulike bakverk. Til slutt skal det bli en oppskriftsbok som kommer i salg våren 2019.
Les mer
olgabeiler

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den syttende juleluka til Olga skal fruen i banken og ordner penger til en amerikansk venn..
Se Olgas juleluke her
00001_aarets_salangen-stjerne_henriette_ingress

Foreslå gode kandidater:

SJØVEGAN: Også i år skal nettavisen Salangen-Nyheter dele ut prisen "Årets Salangen-stjerne". Prisen deles ut på vår direktesendte julesending på lørdag 22.desember. Vi trenger enda forslag på kandidater til prisen. Til det trenger vi hjelp fra dere lesere.
Les mer
lyssattesentrumbig2

Pyntet opp i dag:

SJØVEGAN: Elever fra Salangen skole sørget for at folk fant veien ned til Sjøvegan-sentrum søndag ettermiddag. Det var nemlig tent flere hundre fakkelbokser i sentrum.
Les mer
olgabesok

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den seksten juleluka til Olga får fruen besøk.
Se Olgas juleluke her
 
nyttstyreforside

Med nytt styre:

SETERMOEN: Det er nå foretatt et lederskifte i Nordnorsk Villmarksmesse. Nå overtar nye koster.
Les mer
olgadamp

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den femtende juleluka til Olga er det dampmaskin som står i fokus..
Se Olgas juleluke her
 
olgajulekort

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den fjortende juleluka til Olga er det juleforberedelser og julekort som står i fokus.
Se Olgas juleluke her
ibestadsak_2018_13des_INGRESS3

Mange tilbakemeldinger:

HAMNVIK: Ibestad kommune ønsker nå å gjeninnføre en tilskuddsordning for ungdom som ønsker å etablere seg i kommunen, men utenfor kommunale boligfelt.
Les mer
 
IMG_0019 copy

SIF Friidrett i Salangshallen:

SJØVEGAN: Onsdag kveld inviterte SIF Friidrett til stevne i Salangshallen. Treningsleder Hans-Erik Børve forteller til nettavisen at han er fornøyd med både oppmøte og engasjementet. I løpet av kvelden ble det holdt en rekke aktiviteter.
Se videoreportasje:
skiloype_sandbergan (1)

Nå er skiløypa tråkket:

SANDBERGAN: Salangen IF Trim har nå kjørt opp skispor fra Sandbergan og over til Snauhågen i Salangen. Medlem av anleggsutvalget til styret i Salangen IF, Jarle Adolfsen har allerede prøvd løypa, og kan fortelle at den er fullt gående til tross for litt lite snø.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS