Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
toroggeir-arne

Direktesending NÅ!

SN-nyhetsblink_NY.gifSJØVEGAN:  Følg SN Radio sin direktesending fra kl. 22.00. Klikk deg inn og delta i konkurranser, sende hilsninger og hør god førjulsmusikk før helga!.

Se direktesendingen her!
olgajulekort

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den fjortende juleluka til Olga er det juleforberedelser og julekort som står i fokus.
Se Olgas juleluke her
ibestadsak_2018_13des_INGRESS3

Mange tilbakemeldinger:

HAMNVIK: Ibestad kommune ønsker nå å gjeninnføre en tilskuddsordning for ungdom som ønsker å etablere seg i kommunen, men utenfor kommunale boligfelt.
Les mer
 
IMG_0019 copy

SIF Friidrett i Salangshallen:

SJØVEGAN: Onsdag kveld inviterte SIF Friidrett til stevne i Salangshallen. Treningsleder Hans-Erik Børve forteller til nettavisen at han er fornøyd med både oppmøte og engasjementet. I løpet av kvelden ble det holdt en rekke aktiviteter.
Se videoreportasje:
skiloype_sandbergan (1)

Nå er skiløypa tråkket:

SANDBERGAN: Salangen IF Trim har nå kjørt opp skispor fra Sandbergan og over til Snauhågen i Salangen. Medlem av anleggsutvalget til styret i Salangen IF, Jarle Adolfsen har allerede prøvd løypa, og kan fortelle at den er fullt gående til tross for litt lite snø.
Les mer
olgasjekking

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den trettende juleluka til Olga er det nettbrett og mannfolk som er i fokus..
Se Olgas juleluke her
snart_aapner_vegen_rolla_fv_848 (2)

Arbeidet nærmer seg ferdig på Rolla:

ROLLA: Onsdag kom Statens Vegvesen ut med pressemeldingen om at fylkesvei 848 på Rolla i Ibestad kommune blir å åpne den 20. desember etter et omfattende utbedringsprosjekt.
Les mer
polar_park_veslemoy_ingress

Polar Parks nye tilskudd:

SALANGSDALEN: Polar Park har nå fått en ny ulv til parken. – Den 1 år og 8 måneder gamle tispa som har fått navnet Veslemøy kommer fra Nordens Ark, nord for Göteborg, sier daglig leder, Jens-Krisitan Dybwad.
Les mer
5903566_3605878

Nå skal Herredshuset opp i kommunestyret:

SJØVEGAN: På kommunestyremøtet til Salangen kommune som finner sted den 17. desember skal det avgjøres hva som endelig skal skje med Herredshuset. Slik det ser ut nå ligger flertallet på å selge bygget.
Les mer
 
nyvoll_permisjon (2)

Fra Salangen kommunestyre:

SJØVEGAN: For kommunestyremøte i Salangen kommune har Sveinung Nyvoll (Ap) søkt om permisjon fra offentlige verv. I saksdokumentene opplyses det om at grunnlaget er at han skal tjenestegjøre i internasjonale operasjoner.
Les mer
olgatolvte

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den tolvte juleluka til Olga er det stryking av juleduker og tv-titting i fokus.
Se Olgas juleluke her
 
elg2

Skogens konge må krysse kjørebanen innimellom:

SJØVEGAN: Elgen krysser gjerne veien der man minst venter det, og det er viktig å tenke på dette når man er ute og kjører. Spesielt i denne årstiden med glatte veier.
Les mer
forjolsglogg_hber (2)

Baluba inviterer til førjulsgløgg:

SJØVEGAN: For veldig mange er dette den travleste tiden på året, og i den forbindelse ønsker Viseklubben Baluba å tilby et lite avbrekk nå førstkommende søndag når de inviterer til julegløgg i kirka.
Les mer
 
Ingrid_franzen_AP_nominasjon_ingress

Nominasjonsmøte i Salangen Ap:

SJØVEGAN: Mandag kveld var det nominasjonsmøte i Salangen Arbeiderparti. Øverst på lista over ordførerkandidater er det Ingrid Franzen som er listet. Hun har lang fartstid fra lokalpolitikken.
Les mer
0000048102_FJELLKYSTEN_ISKLATRING (1)

Fjellkysten inviterer til gathering:

SOLØY: Fra 1. til 10. mars i 2019 skal Fjellkysten arrangere en gathering for isklatrere verden over. Daglig leder Tor Lyngmo opplyser til nettavisen at de har en god del internasjonale kontakter som skal markedsføre arrangementet.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS