Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
SALANGEN-NYHETER.COM

Den nye båthavna tar form:

SJØVEGAN: I helga kom de første flytebryggene til den nye båthavna som skal etableres i sentrum i forbindelse med molloen som er oppført. - Det går fremover nå, sier eier av molloen, Tommy Jørgensen i Rolf Jørgensen AS.
Les mer

storfilmpremiereforside

Salangen kommunale kino:

SJØVEGAN: Midt i sommerferien har Salangen kommunale kino fått tak i en skikkelig norgespremiere på kino.
Les mer og se trailer
SALANGEN-NYHETER.COM

Tribute to Tour De Andørja:

MJØSUNDET: Lørdag formiddag samlet rundt 200 syklister seg for å ta turen på to hjul fra Mjøsundet til Engenes i Ibestad kommune, for å hedre det 20 år gamle sykkelløpet Tour De Andørja som nå er lagt ned.
Se videoreportasje
 
erlendsundstrommaalforside

Erlend Sundstrøm fra Salangen:

NORDKAPP/SJØVEGAN: Salangsværingen Erlend Sundstrøm (bildet) kom som kjent i mål på Nordkapp i går lørdag, og satte ny rekordtid på å sykle Norge på langs. Dagen derpå ønsker han og takke sine støttespillere og heiagjengen rundt han.
Les mer
erlendpaatur-forside

Erlend Sundstrøm torsdag kveld:

BRANDVOLL: Han ble heiet frem av heimfolket i Salangen, Erlend Sundstrøm da han passerte Brandvoll-krysset seint torsdag kveld. Salangsværingen sykler Norge på langs fra Lindesnes til Nordkapp. Håpet er å slå den uoffisielle sykkelrekorden.
Se videoreportasje
 
pukkellaks_ingress

Tiltak mot russisk invasjon:

SJØVEGAN: Pukkellaksen har i år spredt seg som ild i tørt gress i mange Norske vassdrag. Allerede er tusenvis av individer tatt ut ved hjelp av både sportsfiske og uttakrettede tiltak, som harpunering, garn- og notfiske.
Les mer
sjofly_i_sagjorden

Arvid med sitt fly:

SJØVEGAN: Arvid Mathisen fra Kråkrøhamn på Andørja tok mandag kvelden tur til Salangen for å spise middag på Garsnes Brygge. Turen tok han via luften.
Les mer
 
arktiskhoroskopforside

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop. Men hva er nå egentlig et arktisk horoskop?. Sjaman og Isogaisa- grunnlegger Ronald Kvernmo (bildet) forklarer i denne episoden nettopp dette.
Se første episode
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen kommunes ungdomspris:

SJØVEGAN: Salangsværingen Kristoffer Heggelund er tildelt ungdommens kulturpris i Salangen. Prisen ble tildelt av ordføreren.
Les mer og se musikkvideo
INGEN_STRØM_INGRESS

Hendelse tirsdag formiddag:

SJØVEGAN: Ved 10.30-tiden tirsdag er 950 strømabonnenter i Salangen og Lavangen uten strøm. Rettetid er satt til kl. 13:30. Det melder Troms Kraft.
.
samler_penger_brystkompresjonsmaskiner_2019_INGRESS2

Positiv til givergleden:

SJØVEGAN: LHL i Salangen og ambulansearbeiderne ved Salangen og Lavangen ambulansestasjon startet tidligere i vår en innsamling på spleis.no til brystkompresjonsmaskiner. Givergleden har vært god!.
Les mer
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen kommunes kulturpris:

SJØVEGAN: Hele Salangens "Blomster-Mary-Anne" ble i dag søndag tildelt Salangen kommunes kulturpris for 2019. Mary-Anne Beryl Winstanley (bildet) har i mange år sørget for at Sjøvegan ser vakkert ut med blomster på sommeren.
Les mer
detglade90talletforside

Millionfisken 2019:

SJØVEGAN: Lørdag kveld var skrevet i 90-tallets tegn under Millionfisken, og mimrestemningen var til å ta og føle på!.
Les mer og se video
 
SALANGEN-NYHETER.COM

SjøvegAND River Race 2019:

ANDELUND: Lørdagens SjøvegAND River Race 2019 gikk av stabelen i år som i fjor, og like flott gjennomført som alle år tidligere. I år var det derimot Christian Sørensen som vant hele 30.000 kroner på grunn av at han hadde den rette badeanda.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Personell fra Redningsselskapet:

SJØVEGAN: Millionfisken er godt i gang og folket samles på havet. For Marianne Midtgård (t.v) og Neeve Donohue (t.h) i Redningsselskapet er det viktig og minne folk om å sjekke redningsvestene sine.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS