Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
lav_skolekorps_ingress

Inviterer til inspirasjonsmøte:

TENNEVOLL: Lavangen skolemusikk inviterer alle folk til et inspirasjonsmøte den 25.april for å informere om korpsstevnet som skal arrangeres 21. til 23.juni, under Lavangsvekka.
Les mer
hestehovforside

Våren går sin gang:

SJØVEGAN: I fjor ble den første hestehoven observert i slutten av februar, men i helga kunne de første gule blomstene sees i veigrøfta på Sjøvegan.
Les mer
paaskekosen-1paaskedag-forside

"PåskeKosen"- 1.påskedag:

SJØVEGAN: Programvertene Magne Hallesen og Tor Meyer hadde den siste "PåskeKosen"- sendingen 1.påskedag på SN Radio. Hilsninger, plateønsker og innringere var innholdet i sendingen.
Se opptaket av sendingen her
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen kommune:

SJØVEGAN: Fra og med 18.april har Salangen kommune innført ferdselsforbud på Sagfjorden, grunnet den usikre havisen som nå er. Diskusjonen om et gyldig ferdselsforbud og virkningen av det, har gått hett for seg på sosiale medier.
Les mer
aarbok-forside

Bryn deg litt på dette:

SJØVEGAN: Jostein Sagerup (bildet) er hele Salangens quiz-master og har i år laget påskequiz til Salangen-Nyheter. Vet du svarene Jostein leter etter, kan du vinne store pengesummer. Se fjerde quiz 1.påskedag kl. 14.00 her!
Se programmet kl. 14.00 her
 
torillogguro-forside

"PåskeKosen"- påskeaften:

SJØVEGAN: Programvertene Torill Kjæreng og Guro Bjørnsund hadde "PåskeKosen"- sendingen påskeaften på SN Radio. Hilsninger, plateønsker og innringere var innholdet i sendingen.
Se opptaket av sendingen her
helgestart-torogdagfinn-forside

Radiofest på SN Radio:

SJØVEGAN/EVENSKJER: I dag søndag 1.påskedag er siste sendedag for påskeradioen. I år er det frivillige radiostemmer fra Salangen, Lavangen og Ibestad som sørger for at folket får informasjon ut til radioapparatene. Her kan du lese programmet for sendingene!
Les mer og se programoversikt
paaskeaften-areogaleks

"PåskeKosen"- langfredag:

SJØVEGAN: Programvertene Are Apeland og Aleksander Walør hadde "PåskeKosen"- sendingen langfredag på SN Radio. Hilsninger, plateønsker og innringere var innholdet i sendingen ilag med intervjuer.
Se opptaket av sendingen her
paaskequizjostein

Bryn deg litt på dette:

SJØVEGAN: Jostein Sagerup (bildet) er hele Salangens quiz-master og har i år laget påskequiz til Salangen-Nyheter. Vet du svarene Jostein leter etter, kan du vinne store pengesummer. Se andre quiz påskeaften kl. 14.00 her!
Se programmet kl. 14.00 her
paaskekosen-kolbjornnilsarne-forside

"PåskeKosen"- skjærtorsdag:

SJØVEGAN: Programvertene Kolbjørn Sjøseth og Nils Arne Sjøseth hadde "PåskeKosen"- sendingen skjærtorsdag på SN Radio. Hilsninger, plateønsker og innringere var innholdet i sendingen, i tillegg til litt gitarspill og allsang fra de to herrene.
Se opptaket av sendingen her
cover_nytt_menneske_i_norge_INGRESS_MAZHAR

Hør "Nytt Menneske i Norge" her:

SJØVEGAN: Følg med på podcasten der programvert Aleksander Walør blir kjent med en vel etablert innflytter til Norge. I denne utgaven blir vi kjent med salangsværingen og næringsaktøren Mazhar Iqbal og hans historie både før og etter han kom til Salangen.
Hør radioprogrammet her
 
møte_mellom_artister

Hør "Møte mellom artister" her:

SJØVEGAN: I radioprogrammet "Møte mellom artister" tar programleder Sissel Mathisen en prat med den etablerte artisten Eli Johannessen, og den unge fremadstormende artisten Henriette Fredriksen.
Hør radioprogrammet her
Gyngestolen_Steinar_Gjertsen

"Gyngestolen" er tilbake:

HAMNVIK: Se denne utgaven av "Gyngestolen" der salangsværingen Steinar Gjertsen forteller om sin barndom og oppvekst i Salangen. Programvert er Tor Meyer.
Se programmet her
 
paaskequizjostein

Bryn deg litt på dette:

SJØVEGAN: Jostein Sagerup (bildet) er hele Salangens quiz-master og har i år laget påskequiz til Salangen-Nyheter. Vet du svarene Jostein leter etter, kan du vinne store pengesummer. Se andre quiz langfredag kl. 14.00 her!
Se programmet kl. 14.00 her
paaskekosen-haraldherleif-forside

"PåskeKosen"- 17.april:

SJØVEGAN: Programvertene Harald Hellum og Herleif Kristoffersen hadde den første "PåskeKosen" sendingen på SN Radio denne påska. Hilsninger og plateønsker ble det også.
Se opptaket av sendingen her
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS