Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
morgensending_ingress6

Lytt til Ettermiddagssendingen:

SJØVEGAN: Lytt på SN-Radios ettermiddagssending med Aleksander Walør som programleder i dag 23. oktober fra Kl. 16.30 - 17.00! Vi skal i dag snakke med ordfører i Ibestad, Dag Sigurd Brustind, som kommenterer saken der Målselv kommune muligens skal trekke seg ut fra legevaktsamarbeidet i regionen.
Les mer
flaskepant_elever_sporreundersøkelse_ingress

Elevene med undersøkelse

SJØVEGAN: Tirsdag var elever fra Sjøvegan videregående skole ute hos bedrifter og private med en spørreundersøkelse om flaskepanting. Elevene vil gå dør til dør både i dag og i morgen.
Les mer
asle_quiz_ingress

Fredag blir det Beat & Quiz:

SJØVEGAN: Fredag er det klart for en ny runde med Beat & Quiz med Asle Fjell-Skardal på Kåre på Kaia. – Jeg fikk god respons sist, så jeg gleder meg til å komme tilbake, sier quizmasteren til nettavisen.
Les mer
 
bare_a_vente_til_varen_ingress4

Pingvinene har trukket seg inn:

SJØVEGAN: Pingvinene som pyntet opp moloen ved innseilingen til båthavna i sommer er nå blitt fraktet til et trygt sted. De 12 velkledde skikkelsene skal bli tatt vare på til de kommer på plass igjen til neste sesong.
Les mer
0065156_skilt_forankring_ingress

Trafikkskiltene sikret for vinteren:

SJØVEGAN: Vinterforberedelsene er i full gang, og på Sjøvegan har de nå vært ute og sikret trafikkskiltene så de ikke flakser av gårde når høststormen står på som verst.
Les mer
sindre_skal_pa-tur_INGRESS

Æreskorporal invitert til Setermoen:

SJØVEGAN: Tidlig fredag fikk Sindre B. Pedersen en telefon som fikk han til å stråle. Han er nemlig blitt invitert i løpet av uken til Setermoen, hvor han skal få muligheten til å kjøre stormpanservogn, type CV90.
Les mer
julesnadder_planelegging_ingress

– Næringslivets egne avis:

SJØVEGAN: Nå er planleggingen i full gang for årets utgave av Julesnadder. Avisen som Salangen Næringsforening gir ut årlig er en viktig arena for den lokale markedsføringen.
Les mer
 
godstotteforside

Aksjonsleder for tv-aksjonen:

SJØVEGAN: Aksjonsleder for tv-aksjonen og varaordfører i Salangen, Terje Bertheussen (bildet) er svært godt fornøyd med årets aksjon, som har gått til inntekt for Kirkens Bymisjon.
Les mer
forstaarikkekritikkenforside

Kultursjefen i Salangen:

SJØVEGAN: Kultursjef i Salangen kommune, Kurt Jan Kvernmo (bildet) forstår ikke kritikken som er kommet i forbindelse med annonseringen etter at konserten med Ketil Stokkan og co. søndag kveld ble avlyst grunnet for lite oppmøte.
Se videoreportasje
 
gfdrøkjbgrsf

Kurs i digitale ferdigheter:

TENNEVOLL: Lavangen bibliotek i samarbeid med Folkeuniversitetet Nord skal i januar arrangere kurs i digitale ferdigheter, dette er et kurs som vil passe for alle uansett ferdighetsnivå, og dekker flere digitale enheter.
Les mer
brudeshowforside

Norges største:

HARSTAD: Lørdag gikk Norges største brudeshow av stabelen i Harstad. Det var selskapet Dress to Impress by Jakobsen som sto bak hele arrangementet. SN Produksjon var hentet inn for å streame brudeshowet.
Se opptak av sendingen!
 
horhelgestartforside

Herleif og Olav Johan fikk:

SJØVEGAN: Herleif Kristoffersen og Olav Johan Nygård fikk nok å gjøre på radiosendingen "Helgestart" sist fredag. Det kom inn masse hilsninger og plateønsker under sendingen. Her kan du høre reprisen.
Se opptaket av sendingen her
solidnedturforside

Ketil Stokkan om avlyst konsert:

SJØVEGAN: Kun tre personer møtte frem til konserten i Salangen kulturhus søndag kveld, med Ketil Stokkan, Svein Erik Hauge og den amerikanske fiolinisten Heather Hardy. - Det er en solid nedtur, sier Stokkan (innerfelt) til nettavisen søndag kveld.
Les mer
 
tvaksjonenigangforside

Svein og Jostein:

SJØVEGAN: Svein Zakariassen (t.h) og Jostein Sagerup (t.v) går begge for tv-aksjonen i dag søndag. De håper salangsværingene er givervillige.
Les mer
ketil-stokkan-band

Gamle sanger i ny drakt:

SJØVEGAN: Ketil Stokkan kommer til Salangen i kveld søndag med konsert i akustisk setting. På konserten vil han ikke bare spille sanger, men også fortelle historiene rundt noen av dem.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS