Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
herleifguro-17mai

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Guro Bjørnsund og Herleif Kristoffersen (bildet) hadde fredagens utgave av radioprogrammet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var naturlig nok nasjonaldagsfeiringen 17.mai, siden sendingen var på akkurat den dagen. Hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker ble det masse av.
Se opptaket av sendingen her
Gyngestolen_gunnvor_kvelstad_normann_INGRESS

"Gyngestolen" er tilbake:

HAMNVIK: Se denne utgaven av "Gyngestolen" der ibestadværingen Gunvor Klevstad Normann forteller om sin barndom og oppvekst i Ibestad. Programvert er Johanne Driveklepp.
Se programmet her
SALANGEN-NYHETER.COM

Gratulerer med dagen, Norge!:

SJØVEGAN: Den storslåtte feiringen i Salangen av nasjonaldagen vår var full av glede, godteri, is og sang. Salangsværingene trakk ut for å ta en del av folkefesten i går.
Les mer og se video
SALANGEN-NYHETER.COM

17.mai i Salangen:

SJØVEGAN: Klokken 09.15 ble flagget heist til nasjonalsangen ved Salangen bo- og eldresenter i Salangen. Feiringen av nasjonaldagen er definitivt i gang i bygda vår!.
Les mer og se videoer
ryddet_ved_lysthuset_INGRESS4

Stelte i hagen ved Lysthuset:

SJØVEGAN: 17. mai-feiringen er rett rundt hjørnet, og ildsjeler stiller opp for å få alt på plass. Gunvor og Steinar Gjertsen stelte blomsterbedet ved Lysthuset.
Les mer
 
REPLIKKEN_16MAI_ALEKS_INGRESS_NY

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Aleksander Walør slått av en prat med Lill-Anita Holte fra Røde kors som arrangerer diskotek i Ibestad i kveld. Marianne Lakselv fra Husfliden i Tromsø, som skal hjelpe oss med å få bunaden ren, fin og klar for 17. mai. Og til slutt skal vi høre fra Marie Myrlund fra Sjøveganrussen.
Se opptaket av sendingen her
TapHjemmebane_Forside

Salangen-Nordkjosbotn:

SJØVEGAN: Den tradisjonelle 16.mai- fotballkampen på Idrettsheia blir i år avlyst. Kampen skulle gått mellom Salangen og Nordkjosbotn.
Les mer
ambulanseidelta_og_LHL_besok_INGRESS5

Besøkte Salangen:

SJØVEGAN: LHL og Ambulanseforbundet i Delta er for tiden på turné. De skal besøke 86 kommuner fra Kautokeino i nord til Kristiansand i sør. Målet er å sette kravet om lovfestet responstid for ambulansetjenesten på dagsorden.
Les mer
ibestadkulturhusforside

Diskotek på Ibestad:

HAMNVIK: I dag 16.mai ønskes ungdom velkommen til et storartet arrangement på Kulturhuset Ibestad. Der arrangerer nemlig Ibestad Røde Kors diskotek for alle mellom 13 til 20 år.
Les mer
kulturmidlerforside

Endrede retningslinjer for kulturmidler:

HAMNVIK: I forrige uke ble det lagt ut melding om at det må kan søkes om kulturmidler i Ibestad kommune. I år har det kommet noen nye retningslinjer som er viktig å få med seg.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Åpner nytt spa på Tennevoll:

TENNEVOLL: I går var alle velkommen til offisiell åpning av et helt ny spa i Lavangen. Fysioterapeut, Milena Szydelko (bildet) fra Polen har bodd 4 år i Norge, og ville etablere noe eget. – Det er en vanlig spa for behandling av kropp og sjel, sier hun.
Les mer
 
0564044_extra_betongringer_ingress

Uheldige ryggefeller ved Extra:

SJØVEGAN: På parkeringsplassen utenfor Extra Sjøvegan påkjøres enda betongringene som står rundt lyktestolpene. Daglig leder, Agnar Magne Fossbakk forteller at de nå skal vurdere andre tiltak.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

– Noen må jo ta det:

TENNEVOLL: Gatene på Tennevoll har blitt mer og mer ren. Alexsander Nicolai Nilsen tok en søppelsekk og sykkelen fatt og har brukt de siste ukene på å kaste søppel dit det skal. I går fikk han skryt av ordføreren i Lavangen.
Les mer
 
flaggenetiltoppsforside

Klare for nasjonaldagsfeiring:

SJØVEGAN: Flaggene i gatene på Sjøvegan er endelig kommet på plass, både til nasjonaldagsfeiring men også til sommerens begivenheter.
Les mer
Gyngestolen_Johanne_tollefsen_INGRESS

"Gyngestolen" er tilbake:

SJØVEGAN: Se denne utgaven av "Gyngestolen" der salangsværingen Johanne Tollefsen forteller om sin barndom og oppvekst i Salangen. Programvert er Johanne Driveklepp.
Se programmet her
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS