Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
nyttstyreforside

Med nytt styre:

SETERMOEN: Det er nå foretatt et lederskifte i Nordnorsk Villmarksmesse. Nå overtar nye koster.
Les mer
0000048102_FJELLKYSTEN_ISKLATRING (1)

Fjellkysten inviterer til gathering:

SOLØY: Fra 1. til 10. mars i 2019 skal Fjellkysten arrangere en gathering for isklatrere verden over. Daglig leder Tor Lyngmo opplyser til nettavisen at de har en god del internasjonale kontakter som skal markedsføre arrangementet.
Les mer
0000777_krieg_salangen_2

Tysk propagandafilm:

SJØVEGAN: For kort tid siden dukket det opp noen gamle bilder som stammer fra videoopptak fra 2. verdenskrig som ble beslaglagt av tyskere. Opptakene er gjort av franskmenn og viser hva som mest sannsynlig engelske krigsskip.
Les mer
 
Bollywood_til_Salangen_ingress

Første kinovisning blir før nyttår:

SJØVEGAN: Kultursjef i Salangen, Kurt-Jan Kvernmo jobber for tiden med å få en Bollywood- film til Salangen kino. Allerede før nyttår er planen å ha den første visningen.
Les mer
olgasmultringerforside

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den ellevte juleluka til Olga er det full smultringelaging.
Se Olgas juleluke her
000401560156_AP_nominassjonsmote (1)[1]

– Vi har en dyktig dame på toppen:

SJØVEGAN: I kveld skal Salangen Arbeiderparti ha møte, og her skal det blant annet jobbes videre med listen over ordførerkandidater for det kommende valget.
Les mer
MRA_I_Salangen_2018_ingress

Ble kjent på tvers av kulturer:

SJØVEGAN: Fra den 5. til den 7. desember var representanter fra Menneskerettighetsakademiet igjen på besøk i Salangen for å holde kurs. Denne gangen var formålet å etablere kontakt mellom asylsøkere og norske elever på videregående.
Les mer
6446446_tryggere_jul_ingess

Oppfordrer til å sjekke røykvarslere:

SJØVEGAN: Jula er ment å være en fredlig høytid for alle og en hver. Allikevel er det noen der ute som sitter med et ekstra ansvar mens juleribba nytes. Med noen enkle tiltak kan høytiden gjøres betraktelig tryggere.
Les mer
julestemninglogoforside

Salangen-Nyheter med julesending:

SJØVEGAN: Lørdag 22.desember fra kl. 20.00 til 02.00 blir det i tradisjon tro på Salangen-Nyheters WebTV egen "kvelden før kvelden, før kvelden" julesending. Nå ønsker vi innspill til innslag i sendingen fra deg som leser!.
Les mer
 
navflyttefotforside

Tre lokalkontorer skal sammenslås:

SJØVEGAN: Fra og med høsten 2019 vil NAV-kontorene i Salangen, Lavangen og Dyrøy sentraliseres til ett kontor på Sjøvegan, i den forbindelse etterlyser de nå et egnet kontorlokale.
Les mer
olganikotin

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den tiende juleluka til Olga er det utprøving av alternative medisiner.
Se Olgas juleluke her
 
julemessenforside

Husflidslaget arrangerte julemesse:

SJØVEGAN: Lørdag formiddag hadde Salangen Husflidslag årets husflid- og håndtverksmesse i Salangen kulturhus. Mange av de mangeårige kjente utstillerne var på plass i år også.
Les mer
olgainnerjåen9des

"Olga på Innerhåjen":

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter er så heldig og få komme hjem til selveste Olga på Innerhåjen på Helgeland i Nordland denne førjulstiden. I den niende juleluka til Olga er baking av krumkaker som står i fokus!.
Se Olgas juleluke her
 
helgestart7des-forside

"Helgestart" fredag:

SJØVEGAN: Herleif Kristoffersen og Olav Johan Nygaard møttes igjen i studio nå fredag. Resultatet ble en flott førjulssending med korbesøk, konkurranser og innringere. Se og hør siste utgave av "Helgestart" på SN Radio.
Se opptaket av sendingen her
spansdalen-kalender

Spansdalen historielag:

SPANSDALEN: Etter å ha hatt en pause i fjor er Spansdalen historielag nå igjen ute med ny kalender, full av gamle bilder fra Spansdalen og Fossbakken.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS