Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
004_breddeidrettsskole_andreas_seipajarvi_ingerss

Elevene instruerer barna:

SJØVEGAN: Torsdag var det oppstart for idrettsskolen inne på Salangshallen. Dette er et tilbud for barn som går i første til fjerde klasse og er del av utdanningen for breddeidrettselevene på Sjøvegan videregående skole.
Les mer
klar_for_hoppuke

Høytsvevende på Elvenes:

ELVENES: På 14.000 fot ser du nord-Atlanteren i vest og Sverige i øst. Midnight Sun Boogie sies å ha verdens fineste hopp-omgivelser, og nå er hoppmiljøet klare for å samles i to uker på Elvenes.
Les mer
erik_lomaas_vant_harstad_tidene_lopet_ingress

Tour De Andørja:

ENGENES: Erik Lomås (25) knuste de andre løperne i dag Fredag. Han var derimot ikke like rask som i fjor.
Les mer
 
reunionkamp_forside

Spillerne leverte show:

IDRETTSHEIA: All stars-laget hadde allerede etter ti minutt gjort fem bytter. Publikumet jublet og heiet hele veien.
Les mer
idrettsheialopet_2018_forside

Salangen IF Friidrett arrangerer:

IDRETTSHEIA: Salangen IF Friidrett arrangerer Idrettsheialøpet 27. juni, og satser på over 100 deltakere. Løpet er et stort løp i samlingen: Salangskarusellen.
Les mer
hermod_ludvigsen_forside

Foxtail klare for Millionfisken:

SJØVEGAN: Gründeren Hermod Ludvigsen og butikken Foxtail er godt forberedt til Millionfisken. Han sier det bare er å sette fram de nye produktene.
Les mer
fotballsak_JIK_millfiskhelga_fredag (1)

All Stars samles for storoppgjør:

IDRETTSHEIA: Fredag 29. juni inviterer Salangen IF Fotball til oppvisningskamp mellom vinnerne av Norway Cup 2007 og Umeå Fotbollfestival 2008 mot Salangen All Stars. Det loves underholdning i verdensklasse.
Les mer
 
vmpaaheiabig

Alt klart for Idrettsheia cup 2018:

IDRETTSHEIA: Lørdag, 1. september er det duket for den syvende Idrettsheia Cup på rad. Denne dags turneringen har fått bra omdømme og har de siste årene hatt en deltakelse på over 90 lag.
Les mer
salangen_if_24_06_forside

Klar for kamp på Idrettsheia:

IDRETTSHEIA: Kunstgressbanen på heia er klar til fotballkampen mellom våre hvite og rød-kledde som skal spille mot Nordkjosbotn. Dette er siste kampen før fotballferien.
Les mer
 
4_6_SIF_TIL_3_div_damer_ingress

SIF 3. div damer viste styrke

ALFHEIM/SJØVEGAN: Søndag møtte SIF Fotballs damelag Tromsø IL damelag på bortebane. En spennende førsteomgang hvor det lenge var gjevt før SIF tok ledelse, men før pause rakk TIL å utligne. Benedicte Woll (spiss) scoret hat-trick.
Les mer
reistadrittet_forside

Bardu IL sykkel arrangerer:

SETERMOEN: Med distanser på 55 og en halv, 33 og en halv og omtrent 12 km avvikles Reistadrittet 23. juni på Setermoen i Bardu kommune, det skriver Bardu IL sykkel i en pressemelding.
Les mer
 
olabillop_forside

NNM i olabilløp:

TENNEVOLL: Olabilløpet som blir arrangert av Lavangen liv og røre blir arrangert i år også, søndag 24. juni klokken 13.00. Snart legges påmeldingslistene ut.
Les mer
forside_tinestafetten_2018

Tinestafetten 2018:

IDRETTSHEIA: Omtrent 350 elever deltok i dag på Tinestafetten, med Salangen skole som arrangør. De nye hvite Tinestafett-plaggene dekket hele kunstgressbanen.
Les mer
 
2018_gratangscup

Til helga er det Gratangsturnering:

GRATANGSBOTN: Til helga er det duket for årets store idrettshappening i Gratangen. Hele 110 lag er påmeldt til Gratangsturneringen 2018. For å arrangere dette trengs det frivillige, og styreleder i Gratangen IL oppfordrer ildsjeler om å melde seg.
Les mer
9_rolf_jorgensen_sif_friidrett_ingress

Inngikk avtale med Rolf Jørgensen AS:

SJØVEGAN: Leder for SIF Friidrett, Dagfinn Antonsen har inngått en sponsoravtale med Rolv Jørgensen AS på 75 000 kroner fordelt på tre år. Dette betyr mye for det lokale breddeidrettsmiljøet.
Les mer
 
klatrevegg (2)

Fått midler til ny klatrevegg i hallen:

SJØVEGAN: Salangen kommune har fått spillemiddelstøtte til å utbedre klatreveggen inne i Salangshallen. I følge kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo vil rivingen av den gamle starte etter skolene tar sommerferie.
Les mer
30_trimmen2018-2019_ingress

30-Trimmen 2018 starter nå:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Fra i dag, 1. juni starter turkonkurransen 30-trimmen igjen i Salangen og Lavangen. Den varer da helt frem til 31. oktober 2019, og det er lagt opp til å kunne utforske 30 flotte turer i begge kommunene.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS