Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
billopene2018forside

NMK Bardu:

SETERMOEN: I år er det NMK Bardu sin tur til å arrangere finaleløp i mesterskap nord. Dette blir da det tredje store arrangementet i år. For å kunne kvalifisere seg der må man ha kjørt minimum tre kvalifiseringsløp i Nord- Norge.
Les mer
30_trimmen_ingress

Søndag sparkes det igang:

SJØVGEAN/FOSSBAKKEN: Søndag 3. juni arrangerer 30-trimmen sammen med Lavangen skolemusikk og en rekke andre samarbeidspartnere en kick-off for 30-trimmen. Turen går gjennom deler av den nyetablerte krigsminneløypa.
Les mer
arena_elvenes_varrengjoring_ingress[1]

Ønsker oversikt over aktiviteter:

SJØVEGAN: Arena Elvenes har for fjerde året på rad laget årshjul for årets aktiviteter. – Slik får vi organisert bedre, og naboer får bedre kontroll på hvilke helger det skjer noe her og når det er aktivitetsfri, forteller daglig leder Bjørn Nordmo.
Les mer
824244_polar_park_ingress

Polar Park tyvstarter sesongåpningen:

SALANGSDALEN: Polar Park tyvstarter sesongen i år med en aktivitetsdag i parken lørdag 9. juni. Her blir det god mat og aktiviteter hele dagen for både store og små.
Les mer
sykkelhospital_header

Torsdag blir det sykkelhospital:

SJØVEGAN: Også i år blir Sport 1 Sjøvegan å dedikere en hel dag til å gjøre service på sine kunders sykler. Torsdag 24. mai blir det sykkelhospital på Sjøvegan.
Les mer
tinefobballlskole_ingress

Planlegger Tine fotballskole 2018:

SJØVEGAN: Nå er planleggingen i gang for Tines fotballskole. I år er det femtende gangen det arrangeres i Salangen. I de siste årene har det vært med mellom 130 og 150 unge fotballentusiaster.
Les mer
10_paa_tur_gratangen_ingress

Ti på tur i Gratangen:

ÅRSTEIN: Ti på tur i Gratangen har nå startet. I år er det i alt fjorten spennende løyper som er satt opp som tar deg med på en spennende reise gjennom kommunen.
Les mer
salangskarusselenforside

Første runde av Salangskarusellen:

SJØVEGAN: Onsdag var det første av i alt seks løp som er del av Salangskarusellen til SIF Friidrett og Øvre Salangen Idrettslag. Ikke mindre enn 75 spræke salangsværinger var med å deltok i det første løpet.
Les mer
dagfinn_salangskarusellen_ingress

Onsdag starter Salangskarusellen:

SJØVEGAN: Førstkommende onsdag klokken 18:00 er det klart for årets første løp i Salangskarusellen 2018. Det er SIF Friidrett og ØSIL som arrangerer, og det skal i alt avholdes 6 løp denne sesongen.
Les mer
 
Taekwon-do_reg_mest_ingress

Regionsmesterskap i Taekwon-do:

SJØVEGAN: I dag var det regionsmesterskap i taekwon-do som denne gangen fant sted i Salangshallen. Her ble det konkurrert i både sparring og mønster.
Les mer
3_1_til_SIF_Fotball_dsujbf

Seriestart på Idrettsheia:

IDRETTSHEIA: Lørdag var det sesongstart for Salangen IF Fotball da de møtte Lyngen/Karnes på hjemmebane. Stillingen endte på 3-1 til slutt.
Les mer
 
01325_taekwon-do_regionmesterskap_forh_oomt_ingress

130 Taekwon-do utøvere til Salangen:

SJØVEGAN: Lørdag er det duket for regionsmesterskap i Taekwon-do inne i Salangshallen. Hit kommer omlag 130 utøvere i alle aldre, fra Bodø i sør til Nordreisa i nord.
Les mer
20_lordag_seriestart_fotball_ingress

Gjør seg klare til å møte Lyngen/Karnes:

IDRETTSHEIA: Torsdag hadde gutta i Salangen IF Fotball årets første utetrening, Lagkaptein Jørn Ivar Kroken forteller at treningen gikk smertefritt og at det alltid føles godt å komme ut å trene igjen eter en lang vinter inne i hallen.
Les mer
 
156_damelaget_steillia_ingress

Sammen i mer enn bare trening:

SJØVEGAN/STEILLIA: Med formål å skape bedre samspill i laget har damene i Salangen IF Fotball startet med aktiviteter på andre arenaer enn fotball. I går var jentene i Steillia hvor de hadde det trivelig å gikk på ski.
Les mer
utstyrsbanken_ingres

Travle tider på kulturhuset:

SJØVEGAN: Dørstokkene til Salangen folkebibliotek har fått gjennomgå de siste månedene, og spesielt den siste måneden, men det er ikke bøker og litteratur som har fått folk til å finne frem lånekortet.
Les mer
 
salangstrimmen2018-forside

Salangstrimmen 2018:

SELJESKOG/ØVRE SALANGEN: Søndag gikk det tradisjonsrike turløpet Salangstrimmen nok en gang. Dette er 39.gang rennet arrangeres. 316 deltakere var påmeldt til rennet som er totalt 23 kilometer langt.
Les mer og se videoinnslag
Hilde_løvberg_bufdir_tilskudd_ingress

- Alle fikk være med:

SJØVEGAN/INDREGÅRD: Omsider er snart påsketiden over oss igjen, og Salangen kommune, med regi av Astafjord Barnevern og SAFA har invitert de aller yngste i Salangen til noen flotte dager ved Stall Elvebakken.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS