Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
skiloype_sandbergan (1)

Nå er skiløypa tråkket:

SANDBERGAN: Salangen IF Trim har nå kjørt opp skispor fra Sandbergan og over til Snauhågen i Salangen. Medlem av anleggsutvalget til styret i Salangen IF, Jarle Adolfsen har allerede prøvd løypa, og kan fortelle at den er fullt gående til tross for litt lite snø.
Les mer
forjolsglogg_hber (2)

Baluba inviterer til førjulsgløgg:

SJØVEGAN: For veldig mange er dette den travleste tiden på året, og i den forbindelse ønsker Viseklubben Baluba å tilby et lite avbrekk nå førstkommende søndag når de inviterer til julegløgg i kirka.
Les mer
0000048102_FJELLKYSTEN_ISKLATRING (1)

Fjellkysten inviterer til gathering:

SOLØY: Fra 1. til 10. mars i 2019 skal Fjellkysten arrangere en gathering for isklatrere verden over. Daglig leder Tor Lyngmo opplyser til nettavisen at de har en god del internasjonale kontakter som skal markedsføre arrangementet.
Les mer
 
0000777_krieg_salangen_2

Tysk propagandafilm:

SJØVEGAN: For kort tid siden dukket det opp noen gamle bilder som stammer fra videoopptak fra 2. verdenskrig som ble beslaglagt av tyskere. Opptakene er gjort av franskmenn og viser hva som mest sannsynlig engelske krigsskip.
Les mer
Bollywood_til_Salangen_ingress

Første kinovisning blir før nyttår:

SJØVEGAN: Kultursjef i Salangen, Kurt-Jan Kvernmo jobber for tiden med å få en Bollywood- film til Salangen kino. Allerede før nyttår er planen å ha den første visningen.
Les mer
julestemninglogoforside

Salangen-Nyheter med julesending:

SJØVEGAN: Lørdag 22.desember fra kl. 20.00 til 02.00 blir det i tradisjon tro på Salangen-Nyheters WebTV egen "kvelden før kvelden, før kvelden" julesending. Nå ønsker vi innspill til innslag i sendingen fra deg som leser!.
Les mer
6446446_tryggere_jul_ingess

Oppfordrer til å sjekke røykvarslere:

SJØVEGAN: Jula er ment å være en fredlig høytid for alle og en hver. Allikevel er det noen der ute som sitter med et ekstra ansvar mens juleribba nytes. Med noen enkle tiltak kan høytiden gjøres betraktelig tryggere.
Les mer
julemessenforside

Husflidslaget arrangerte julemesse:

SJØVEGAN: Lørdag formiddag hadde Salangen Husflidslag årets husflid- og håndtverksmesse i Salangen kulturhus. Mange av de mangeårige kjente utstillerne var på plass i år også.
Les mer
spansdalen-kalender

Spansdalen historielag:

SPANSDALEN: Etter å ha hatt en pause i fjor er Spansdalen historielag nå igjen ute med ny kalender, full av gamle bilder fra Spansdalen og Fossbakken.
Les mer
 
00048512_Julmaked_skola_ingress

Strålende julemarked på skolen:

SJØVEGAN: Torsdag var det igjen klart for det årlige julemarkedet på Salangen skole. I følge lærer ved arbeidslivsfag ved Salangen skole, Tone Sæbø ble det en meget vellykket og stemningsfull kveld.
Les mer
julegaver_kaare_pa_kaia_ingress

Juletradisjon hos Kåre på Kaia:

SJØVEGAN: I tradisjon tro har Kåre på Kaia satt opp juletreet, og som vanlig er det fritt frem for kunder å komme å legge igjen en pakke under treet til et godt formål.
Les mer
 
julebordforbarn

Førjulsglede i Ibestad:

ÅNSTAD: Julebord for barnehagebarn er ett veldig populært tilbud på Andørja nå i julemåneden. Små og store gleder seg stort til å komme til ett flott dekket julebord på Herredskafeen.
Les mer
julhus1

Får skryt i sosiale medier:

SJØVEGAN: I mørketiden trenger man jo all slags lys som man kan få. Morten Andersen har gjort sitt til at folk som kommer til Sjøvegan får både lys og julestemning med sitt flotte opplyste hus i Kongsveien.
Les mer
 
stornissen

Desember er i julemåned:

SJØVEGAN: Julenissen er kommet til sentrum og mange vil nok la seg begeistre av den store nissen. Og kanskje de som mangler julestemning kjenner at den kommer nå.
Les mer
klart_for_juleoppvisning_isabell (1)

SIF Turn inviterer i tradisjon tro:

SJØVEGAN: På selveste Luciadagen den 13. desember inviterer SIF Turn til sin juleoppvisning i Salangshallen. I tradisjon tro blir det også kafé og loddsalg, i tillegg så skal Luciadagen også markeres. Som vanlig er det gratis inngang.
Les mer
 
barnbakekakerforside

Inkluderende førjulsarbeid:

HAMNVIK: Ved Frivillighetssentralen på Ibestad er juleforberedelsene godt i gang. I dag skal de eldste barnehagebarna sammen med frivillige til sykehjemmet å bake kaker, dette som et tiltak for å skape møteplasser på tvers av generasjoner.
Les mer
harhausan_bestad_isbading_jul_ingress

Hardhausan klar for julebord:

HAMNVIK: Isbaderlauget Hardhausan på Ibestad er i full gang med badesesongen. For tiden ligger badetemperaturen på mellom 3 og 5 grader, noe hardhaus Leif David Oldervik mener er helt ideelt.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS