Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
oppfordrertilstotteforside

Ordfører Wiggen Prestbakmo:

SJØVEGAN: Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo har med seg formannskapet i Salangen når hun nå oppfordrer det lokale næringslivet til å bli med på årets giverstafett i forbindelse med TV-aksjonen.
Les mer
00894_kyrre_paa_stortinget_ingress

Kyrre Tunheim på Stortinget:

SJØVEGAN/OSLO: Denne uken var Kyrre Tunheim på Stortinget sammen med Senterpartiets stortingsrepresentanter Sandra Borch, Kjersti Toppe, og Geir Iversen og Ap-politiker Kari-Anne Opsal for å diskutere ambulanse-saken.
Les mer
stotterhareideforside

– Viktig at vi tar valget nå:

SJØVEGAN: Vara styremedlem i KrF Salangen Jon Christian Anker har en klar mening om hvem han mener Kristelig folkeparti burde gå sammen med i en fremtidig regjering.
Les mer
 
8648248764_lokalpolitikere_kommunestyret (2)

Nominasjon til kommunestyret 2019:

SJØVEGAN: Det nærmer seg et nytt politisk år, og i den forbindelse oppfordrer Gunnar Sæbø ved Salangen Arbeiderparti alle som brenner for lokalpolitikk og ønsker å være med å prege kommunen de tilhører om å sette seg opp på en politisk liste.
Les mer
astafjord-vetokst

Astafjord Vekst:

TENNEVOLL: Astafjord Vekst inviterer til årets viktigste frokost i forbindelse med ett landsomfattende arrangement. Målet er å rette søkelyset på for få tilrettelagte jobber. Det vil også bli gode historier fra deltakere under frokosten.
Les mer
f_rik_l_ingress

Nordavind Utvikling:

BRØSTADBOTN: Nordavind Utvikling er klare med Dyrøyseminaret 2018. Årets tema er "Ung Drivkraft" og programmet baserer seg rundt det.
Les mer
BOLIG

Se ledige tomteområder i Salangen:

SJØVEGAN: Det er for tiden 25 byggeklare boligtomter i Salangen kommune. Spredt utover fire felt er det et overkommelig mangfold av tomter ut i fra potensielle kjøperes personlige ønsker.
Les mer
 
00000_NSR_ingress

Balto foreslått som lederkandidat for NSR:

SJØVEGAN: I en pressemelding fra NSR opplyses det om at Runar Myrnes Balto fra Evenes er foreslått som kandidat til ledervervet i NSR. Han har siden 2012 jobbet fulltid med samepolitikk.
Les mer
herredshuset_sv_salangen_krav_ingress

Salangen SV engasjerer seg:

SJØVEGAN: Leder i Salangen SV, Aasa Utstøl arrangerte et møte forrige søndag, hvor temaet var Herredshuset i Salangen. Møtet gikk ut på å komme med forslag til neste kommunestyremøte i Salangen om veien videre for husets videre skjebne.
Les mer
 
9,4mill_ny_bru_ingress

Et nødvendig tiltak mener fylkesråd:

SELJESKOGEN: Det er nå avklart at det skal bygges ny bru over Skårvikelva ved fylkesvei 155 Seljeskogveien i Salangen kommune. Fylkesråd for samferdsel og miljø, Ivar B. Prestbakmo mener dette er et nødvendig tiltak.
Les mer
f_rik_l_ingress

Nordavind Utvikling:

BRØSTADBOTN: Nordavind Utvikling publiserte mandag 2. juli programmet for Dyrøyseminaret 2018. Årets tema er "Ung Drivkraft" og programmet baserer seg rundt det.
Les mer
 
Hh_utsatt_ingerss

Ingen endelig dom for Herredshuset:

SJØVEGAN: I dag, mandag skulle Herredshuset videre skjebne avgjøres i kommunestyret. Utfallet ble til slutt at saken utsettes til høsten etter forslag fra Sv og Ap.
Les mer
husetmaabrukesforside

Klare meninger om Herredshuset:

SJØVEGAN: Torsdag var det åpne dører på Herredshuset på Sjøvegan. Over helga, mandag 11.juni skal kommunestyret avgjøre byggets videre skjebne. Nettavisen var på stedet og har snakket både med engasjerte innbyggere og kultursjef Kurt-Jan Kvernmo.
Se videoreportasje
 
klatrevegg (2)

Fått midler til ny klatrevegg i hallen:

SJØVEGAN: Salangen kommune har fått spillemiddelstøtte til å utbedre klatreveggen inne i Salangshallen. I følge kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo vil rivingen av den gamle starte etter skolene tar sommerferie.
Les mer
NSR_ingress

Enighet om Sannhets- og forsoningskomisjon:

KARASJOKK: Det er nå blitt enighet om Sannhets- og forsoningskomisjon kommer det frem i en pressemelding sendt ut fra Norske Samers Riksforbund. – Det var et utfordrende arbeid, sier NSR leder, Niillas Beaska.
Les mer
 
FOTO: ARBEIDERPARTIET

Tar utfordringene på strak arm:

SJØVEGAN: Møt MIKI-senterets ferskeste fjes; rådgiver Viggo Fossum. Det er nok ikke et ukjent navn for mange, med bakgrunn fra skoleverket, både som rektor og lærer, i tillegg til å ha vært ordfører i Målselv.
Les mer
111_brustind_ingress

Ordføreren om vei-arbeid:

HAMNVIK: Ordfører i Ibestad, Dag Sigurd Brustind er svært fornøyd med veiarbeidet som gjøres på strekningen Forså - Sørrollnes ved Fv. 848 på Ibestad.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS