Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
oppfordrertilstotteforside

Ordfører Wiggen Prestbakmo:

SJØVEGAN: Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo har med seg formannskapet i Salangen når hun nå oppfordrer det lokale næringslivet til å bli med på årets giverstafett i forbindelse med TV-aksjonen.
Les mer
trailerigrøfta_ingress

Vegvesenet har for god tro på bilister:

SJØVEGAN: Fylkesvei 152 mellom Laberg og Rotvika har lenge vært et hett tema hos mange instanser, særlig hos kommunen og vegvesnet. Monica Solhaug som bor i Dalen mener at det er bare spørsmål om tid før liv går tapt.
Les mer
02020202_kart

Møte om vannområdeutvalg:

SJØVEGAN: Tidligere denne uken var ordførere og representanter samlet inne på lysthuset ved Salangen kulturhus for et møte hvor formål er å få opprettet et vannområdeutvalg. Fra Salangen stilte varaordfører Terje Bertheussen.
Les mer
 
67_chujiao_ingerss

Besøk av Norsk-Kinesisk reiselivselskap:

SJØVEGAN: Fredag fikk Salangen besøk av Chujiao Eriksen som fikk bli bedre kjent med turistmulighetene i Salangen. Hun er opprinnelig fra Kina men har de siste ti årene bodd og jobbet i Narvik hvor hun nå eier og driver sitt eget reiselivselskap.
Les mer
032_geir_vadstein_ingress

Bekymret over syklistene:

SJØVEGAN: Geir Vadstein er bekymret overfor syklisters ofte manglende respekt for gangoverfelt. Han har opplevd at det er helst yngre som velger å sykle over gangfelt, men at dette også forekommer også en del hos voksne.
Les mer
gratangen_kommunestyremote_26april2018_INGRESS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre gikk torsdag 26 april- 2018 gjennom lokaliseringen av den nye brannstasjonen i kommunen. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
polarsky_ordforere_ingererrsss

Fylkesmannen har tro på Polarsky:

SJØVEGAN: I fjor tildelte Fylkesmannen i Troms ut 550.000 kroner til samarbeidsprosjektet Polarsky. I år har fylkesmannen tildelt en halv million til for dette digitaliseringsprosjektet mellom Salangen, Lavangen og Gratangen.
Les mer
 
aspakerforside

Lørdag er det statsborgerseremoni:

HARSTAD: Til helga er det duket for statsborgerseremoni i Harstad. Lørdag skal omlag seksti nye statsborgere avgi troskapsløfte. Det er fylkesmann Elisabeth Vik Aspaker som skal lede seremonien.
Les mer
AUF_Svgs_ingress

Elevene opptatt av integrering:

SJØVEGAN: Tirsdag var leder av AUF Troms, Brynjar Andersen Saus på besøk hos Sjøvegan videregående skole.
Les mer
 
bernt_hoie_artikkelfoto_ingress

Helseministeren på MIKI-Senter besøk:

SJØVEGAN: Tirsdag var den store dagen hvor helseminister Bent Høie var på besøk i Salangen hvor han fikk bli nærmere kjent med MIKI-Senteret og Jon Henrik Larsen.
Les mer
ingeborglarssenforside

Åpent møte om fornorskning:

SOLØY/SJØVEGAN: I kveld, 9. april klokken 18:00 inviteres det til åpent møte på Fjellkysten gjestehus hvor tema er fornorskning og rett mot samer og kvener står på tema.- Jeg håper mange kommer på møtet, sier seniorrådgiver ved Sametinget, Ingeborg Larssen (bildet).
Les mer
 
564_ofoten_balsfjord_også_ingress

Markerte Ofoten - Balsfjord linja:

BARDUFOSS: I dag var det storslått markering på Bardufoss i anleding den nye ledningen Ofoten - Balsfjord endelig er driftsatt etter fire års arbeid.
Les mer
aarets_ildsjel_gratangen

Årets ildsjel erstatter kulturprisen:

ÅRSTEIN: I Gratangen kommune har de annenhvert år gitt ut Kulturprisen til en som har gjort betydelige bidrag innen kulturlivet i kommuen, denne prisen blir nå erstattet for å gi mer åpne statutter for flere kandidater.
Les mer
 
6_veterankontakt_steen_linde_ingress

Opprettet samlingssted for veteraner:

SJØVEGAN/ÅRSTEIN: Veterankontakt i Gratangen, Steen Linde har opprettet en Facebook-gruppe for Veteraner i Salangen, Gratangen og Lavangen. Formålet er å ha en fellesarena hvor de kan omgås likesinnende.
Les mer
849_kommunenne_overtar_ansvaret (1)

Kommunen har endelig kapasitet:

SJØVEGAN: I de siste årene er det Jørn Morten Jenssen ved JM Jenssen Maskin AS som har hatt ansvaret for å registrere anløp og gods over kaia ved Salangsverket, men nå har kommunen selv tatt over ansvaret.
Les mer
 
8_ingeborg_larssen

Åpent møte om fornorskning:

SOLØY/SJØVEGAN: Den 9. april klokken 18:00 inviteres det til åpent møte på Fjellkysten hvor tema er fornorskning og rett mot samer og kvener står på tema. Bakgrunn for dette er vedtaket om etableringen av en sannhets-kommisjon.
Les mer
ny_sv_styre_ingress

Årsmøte i Salangen SV:

SJØVEGAN: Det har vært avviklet årsmøte i Salangen SV, hvor vanlige årsmøtesaker med valg av nytt styre sto på agendaen. Åsa Utstøl (bildet) fikk fornyet tillit som leder i Salangen SV fremover. Det ble også andre endringer i SV`s lokalstyre.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS