www.salangen-nyheter.com

30-åring amok med kniv på Sjøvegan

En 30 år gammel mann fra Sjøvegan satt søndag kveld i avhør hos politiet i Narvik etter at han lørdag ettermiddag og natt til søndag var innblandet i flere voldsepisoder.


De første meldingene kom til politiet ved 17.30-tiden lørdag ettermiddag da politiet ble tilkalt til en bolig hvor mannen hadde gått løs på en annen og blant annet slått vedkommende i ansiktet. Mannen var beruset, men da politiet kom til stedet var han stukket av i en bil som tilhørte offeret for volden.

Leitet etter mannen
Politiet lette i flere timer i området omkring Sjøvegan uten å få tak i mannen, før det ved ett-tiden om natta kom en ny melding til politiet. Også denne gangen ble politiet tilkalt til en bolig der den etterlyste 30-åringen befant seg. To andre personer tilkalte politiet etter at 30-åringen hadde trukket kniv og blant annet gitt en av de andre et stygt kutt i handa. Han hadde også truet den tredje personen med kniven. Denne gang kom politiet tidsnok. Mannen ,som er kjent av politiet i Salangen fra før, ble brakt i håndjern til politistasjonen i Narvik. I løpet av søndag kveld ble det tatt stilling til hva som videre skal skje med mannen.
Kilde: Nordlys.no
Til nyhetsarkivet