www.salangen-nyheter.com

Beruset på skolen

Torsdag morgen fikk Salangen lensmannskontor inn melding om at tre til fire elever opptrådte beruset og laget kvalme på Sjøvegan videregående skole.


Politiet ble anmodet om å komme og fjerne de fra området.  - Den første anmodningen fikk vi inn klokken 9.55. Skolen skulle da ta nærmere kontakt med de berusede elevene, be dem fjerne seg fra skolen og ga også beskjed om at politiet ville bli kontaktet dersom ikke dette skjedde, forteller politiførstebetjent ved Salangen lensmannskontor Hans-Roar Rasmussen. I etterkant av dette flyttet elevene seg fra klasserommet, men bare for å søke tilflukt i kantina på skolen.

Rykket ut
- Vi fikk inn anmodning nummer to fra skolen klokken 10.17, og da rykket vi ut umiddelbart. Bare noen minutter senere var vi ved Sjøvegan skole, men da var bråkmakerne borte sier Rasmussen. Navnet på tre av elevene, i 18-årsalderen er kjent av politiet.

Svært uheldig
- Det er svært betenkelig og uheldig, dersom man legger opplevelsen fra skolen til grunn, om at disse elevene har vært beruset og skapt ubehag på skolen. Vi har ennå ikke lokalisert de navngitte elevene, men arbeider med å gjøre dette. Deretter vil vi vurdere, ut fra omstendigheter og bakgrunn, om vi vil gå videre med saken, beretter politførstebetjenten.
Foto: Jon Henrik Larsen

Kilde: Troms Folkeblad

Til nyhetsarkivet