www.salangen-nyheter.com

Mektig jul med Jardar

I går holdte Jardar Johansen sin lenge omtalte førjusjulskonsert i Salangen kirke. Med et godt samarbeid med Gunn Møller besto konserten av flere gode sanger.


Etter de gode omtalene fra Jardars forrige konsert i Salangen kirke, hadde han lyst å komme tilbake i år også. Publikum fikk høre 16 julesanger, som man også kan finne på hans nylige juleplate. Gårdagens konsert var nok en suksess, og Jardar var fornøyd med oppmøtet. - Det er godt å se at det er flere folk i kirka enn i fjor, fortalte Jardar til nettavisen i går. Det kom rundt 95 personer til konserten. - Men jeg bryr meg ikke om det kommer 50 eller 250 personer til konserten. Det er så fint å synge i kirka, legger han til.


Overraskende duett
Gunn Møller, innehaver på butikken Martine på Sjøvegan deltok på konserten, til alle sin store overraskelse. Jardar og Gunn møtte hverandre for første gang for 17 år siden. Den gangen var Gunn vokalist i bandet "After Eight", og Jardar ble invitert til å synge med i bandet. I går gjorde de et overraskende comeback, da de igjen sang sammen. I På scenen sang de "Christmas lullaby" og "Marry, did you know" sammen. Konserten var etter undertegnendes mening, ingenting annet enn en fantastisk førjulskonsert. Både Jardar og Gunn gjorde en kjempeinnsats, og vil nok ønskes å gjenhøres til neste år også.      

Til nyhetsarkivet