www.salangen-nyheter.com

- Takk for hjelpa

Stig Vimme (bildet) var den uheldige sjåføren som i går kveld kjørte utfor veien og i havet ved Kvitevarden i Rotvika.


I fra sykesenga på Universitetssykehuset i Nord Norge forteller Vimme at han er svært glad for all hjelpen han fikk fra frivillige og hjelpepersonell i Salangen i forbindelse med ulykken ved Kvitevarden ved Rotvika søndag kveld. - Jeg vil takke alle som bisto ved redningsarbeidet. Spesielt Ken Rune Bekkeli på Salaks som kom med brønnbåten, sier Stig Vimme til nettavisen.


Ute i åtte timer
Trafikkulykken og ettersøkningen av 36-åringen har vært samtaleemne i Salangen hele mandagen. Og heldigvis gikk det bra denne gangen også. Det er nemlig ikke første gangen Vimme har vært uheldig og vært utsatt for ulykker. - Jeg kom heldigvis godt fra det. Jeg fikk bare noen sår i ansiktet og i hodet, også har jeg hatt litt dårlig følelse i tærne eneste, sier Vimme fra sykesenga. Han har i hele dag vært utilgjengelig for media og andre henvendelser. Det er kona Lise som har tatt seg av dette, og hun var i formiddagstimene mandag intervjuet på NRK Troms om hendelsen.


Bilen ligger igjen
Bilen som er en mørk Audi A4 ligger igjen i havet utenfor Kvitevarden. Vimme fikk med seg tidspunktet for ulykken nøyaktig. I følge han skal ulykken ha skjedd kl. 12.15 søndag formiddag. Han sto en god stund på taket til bilen, før han la på svøm mot land, og kom seg opp på en fjellhylle, bare iført bukse og en hettegenser. Der lå han i rundt åtte timer til redningsmannskaper fant ham. - Det er helt utrolig at det har gått bra. Jeg er så glad for at det ikke gikk verre, sier en rørt kone Lise Berg Vimme til nettavisen på telefon. Også hun sender varme tanker til frivillige og redningsmannskaper i Salangen. - Det er det som er så flott med Salangen, alle hjelper til når slike ulykker skjer, avslutter Berg Vimme.

Til nyhetsarkivet