www.salangen-nyheter.com

Rocker i ny bingen

Den nye rockebingen utenfor Salangen kulturhus er nå tatt i bruk. Ungdomsbandet ”Chemical Disease” er en av de første bandene som nyter godt av den.


I en stund har rockebingen stått ensom ved kulturhuset, men i forrige uke fikk bingen nytt utstyr samt dekorasjoner på innsiden. Kulturkonsulent Øystein Ånesen sier at på nyåret blir bingen mer brukt. - Det er en ny dimensjon, forteller Øystein til nettavisen. Men allerede før nyttår skal bingen bli jevnlig brukt av bandet "Chemical Disease", som startet å bruke bingen til øvingslokale på mandag. - Alt er perfekt og god lyd i bua. Kulturskolerektor Bjarne Dahlberg har hjulpet oss mye
med å installere oss i bua her, forteller vokalist i Chemical Disease, Steffen Masterbakk.


Fornøyd med bingen
Bingen har fått inn en del av utstyr som etthvert band trenger. - Det eneste som mangler er et piano, forteller Øystein Ånesen. "Chemical Disease" tror at rockemiljøet i Salangen vil bygge seg større, nå som rockebingen er i gang. De kan også ta opp musikk, i samarbeid med Sagfjorden Lydstudio. - Vi har pratet litt om å få laget en demo-plate med noen melodier på, over juletider, forteller Steffen.

Til nyhetsarkivet