www.salangen-nyheter.com

Samarbeider på nytt

I begynnelsen av juli 2010 skal Millionfisken holdes nok en gang. Salangen IF Fotball har bestemt seg for å begynne salget av festival/fiskepass til arrangementet allerede nå.


Det er enda en stund igjen til neste års Millionfisken-arrangement, men det stopper ikke SIF Fotball i å begynne salget av fiskekort før året er over. SIF Fotball viste seg til å bidra godt ved forrige Millionfisk-arrangement. Nå i desember kan de som ønsker å sikre seg fiskepass/festivalplass, slippe å vente. De som ønsker å forhåndskjøpe fiskepass kan kontakte Tore Ratkje, leder i Salangen IF Fotball.


Flott juletilbud
Salgets tidspunkt er veldig bra, når det viser seg at ett fiskekort kan egne seg til å være en kjempebra julegave, spesielt siden det er juletilbud på fiskepass. - I desember kan man få kjøpt et pass til kun 350 kroner, mens prisen vil stige litt etter årsskiftet. Løp og kjøp, forteller Tore Ratkje og ler. Han legger til at det er viktig at fotballgruppa kan tjene litt penger på denne jobben som skal gjøres også i år. 

Til nyhetsarkivet