www.salangen-nyheter.com

savnerjakkerbig
Flere gjester som var på 2.juledagsfesten på Salangen kulturhus 2. juledag har mistet sine respektive jakker. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Savner jakker etter 2.juledagsfest:

Flere ble jakkeløse

Nettavisen har i løpet av 3.juledag blitt kontaktet av flere mennesker som savner sine ytterjakker etter festen på Salangen kulturhus i går 2.juledag.


Under festen var det ikke ordnet til en organisert garderobe med jakkelapp. Det ble gitt beskjed fra vakta i døra om at jakkene hang på eget ansvar i garderoben. Likevell hengte alle opp sine respektive jakker på stativene, og etterhvert ble gulvet også tatt i bruk. Men det var nok mange som angret på at de hengte fra seg jakken i natt, da de ikke fant sine respektive jakker når festen var over. - Det er trist. Jeg hadde en Bergans- jakke som kostet rundt 3500,- kroner. Jeg har navnet mitt og telefonnummeret innskrevet i den, slik at den som finner den skal kunne kontakte meg lett. Jeg forstår dersom noen kan ha tatt feil, og da er det helt i orden hvis man tar kontakt slik at man kan få den tilbakelevert. Jeg kommer til å anmelde saken dersom jeg ikke får jakken tilbake før nyttår, sier Tor Markus Svendsen som var en av gjestene på 2.juledagsfesten. Også kompisen hans, Kristoffer Sørensen mistet også sin jakke etter festen.


Flere på nettet
Folk som har mistet jakken sin etter festen 2.juledag, har brukt hele 3. juledag på og etterlyse den på nettsider som blant annet Facebook. Men etter det nettavisen kjenner til, er det i løpet av ettermiddagen 3.juledag ingen som har fått jakkene sine tilbake. - Det er klart at det er sikkert noen som kan se seg muligheten til å få seg en fin og ny jakke, sier en litt irritert Tor Markus Svendsen til nettavisen.

Til nyhetsarkivet