www.salangen-nyheter.com

Domeneproblemer i to dager:

Nettsiden stoppet

SJØVEGAN: Mange har sikkert vært svært frustrert og noen irritert for at de ikke kom inn på nettavisen Salangen-Nyheter sine sider etter onsdag ettermiddag. Grunnen har vært et domeneproblem.


Nettavisen fikk onsdag ett domeneproblem, som gjorde at våre sider gradvis i løpet av onsdag forsvant fra nett. Ved midnatt til torsdag var sidene helt nede på adressen www.salangen-nyheter.com. Redaktøren har jobbet iherdig med å få sidene opp igjen og kjøre, og har brukt både dag og natt i samtaler med vår domeneleverandør i USA. Men torsdag formiddag ble problemet på vår server rettet opp, og sidene ble igjen synelig på nett - enkelte steder i verden. - Det har vært en del fram og tilbake for å rette opp problemet for vår leverandør. Men tekniske svikt kan inntreffe når som helst. Heldigvis har det ikke vært mange av dem på Salangen-Nyheter.com igjennom de 11 årene vi har drevet. Jeg har fått utrolig mange telefoner fra lesere som er fortvilt som ikke kommer inn på sidene. Og jeg må bare si tusen takk for tilbakemelding, og at dere leser våre sider hver dag. Det gir god støtte når frustrasjonen er størst, sier sjefsredaktør og eier av Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen.


Lang ventetid for noen

Fredag morgen kl. 09.00 var fremdeles www.salangen-nyheter.com borte fra nett i hele Nord Norge. Mens man da kunne i Oslo lese dagens utgave av nyheter fra Salangen. Det tar tid å få på plass sidene igjen, siden DNSen (Domene navn serveren)  ikke har vært raskt nok til å oppdatere alle pcer i verden samtidig. Men hvis du leser denne nyheten nå, så fungerer Salangen-Nyheter.com igjen hos deg - og du kan gå en god jul i møte´.

Til nyhetsarkivet