www.salangen-nyheter.com

åretssalangsværing1big
Jøran Glad Bertinussen ble Årets Salangsværing 2011. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Årets Salangsværing 2011:

Jøran fikk prisen !

SJØVEGAN: Jøran Glad Berthinussen (bildet) ble mandag ettermiddag tildelt prisen "Årets Salangsværing-2011". Det var en tydelig glad Berthinussen som mottok prisen av ordføreren.


Jøran fikk prisen for sin jobb med Salangen kommunes nettsider. Forslagsstiller skriver i sin begrunnelse at Berthinussen har en liten årlig godtgjøring for jobben som redaktør for Salangen kommunes nettsider. Han har fått fram usedvanlige gode resultater igjennom flere år, slik at Salangen kommunes nettsider er blant de beste i landet. Nå i 2011 ble Salangen kommunes nettsied nummer 4 på landsbasis og den beste i Nord Norge, noe som gjørt han fortjent til denne prisen. I tillegg kom det frem at dette er en fortjent pris, ikke bare for hans jobb med nettsiden til Salangen kommune, men også innen kulturlivet i Salangen. Han legger ned mye jobb her også og det merkes både i kommunen og utenfor kommunegrensene.


Kandidater
Det var flere verdige kandidater i år og det var kommet inn mange forslag på disse. Kandidatene til årets pris var som følger Odd Lomås, Salangen Fotoklubb, Eigil Lynum, Marlene Wick Nerdal/ Silje Fjelland, Andreas Utstøl, Salangen IF Turn, Tor Ivar Nyland/ Nina Årvoll, Jan Vimme, Jøran Glad Bertinussen, Gunnar Sæbø, Ellinor Bones Larsen, Kathrine Kvernmo, Asbjørg Johnsbøen og viseklubben Baluba.


Stolt vinner

Årets vinner, ble i følge ham selv noe overrasket, men han satte likevel stor pris på å få denne prisen. - Dette kom som en komplett overraskelse på meg, men det er en ære å få denne prisen. Jeg føler meg nesten som en deltaker i Idol, sier Jøran Glad Bertinussen til nettavisen. Han fortalte litt om jobben med hjemmesiden som er en av grunnene til at han fikk denne prisen i år. Han er stolt og glad og dette er med på å gi motivasjon til å fortsette med å gjøre nettsiden enda bedre.

Til nyhetsarkivet