www.salangen-nyheter.com

julestemning1big
Programlederne på

Skaper julestemning på web-tv:

Kvelden før førkvelden

SJØVEGAN: Nå tar alle juleferie, en etter en. Også Salangen Nyheters Web-TV tar juleferie, men ikke før julesendingen er sendt direkte. Torsdag kveld kl. 22.00 sendes programmet "JuleStemning".


Torsdag 22.desember fra klokken 22.00 og utover i de små nattetimer sendes årets siste program fra Salangen-Nyheters Web-TV. Programmet som de har kaldt for "JuleStemning" blir ledet av Are Apeland og Jan Johansen. Programmet blir det siste før Salangen-Nyheters Web-TV tar en velfortjent juleferie


Variert
Programmet blir variert med flere gjester og god musikk. En hyggelig prat og kos blir det tid til. - Vi skal kose oss, kvelden før kvelden før kvelden og kanskje dukker det opp en døl med noe godt. Hvis det finnes noen lesere der ute som befinner seg i utlandet i jula eller som har familie i utlandet så vil vi gjerne høre fra dere. Og det aller beste hadde vært om dere hadde tatt dere tid til å ringe oss opp under sending via skype slik at dere kan sende en julehilsen hjem eller ut i den store verden, sier programleder Are Apeland.


Åpne dører
Hvis dere ikke vil komme på TV live så er det mulig å sende inn hilsninger allerede nå på SMS til kodeord "nyheter" (din melding) til nummer 2105. Meldingene her koster 3 kroner per stykk og de vil bli lest opp under sendingen. - Vi håper at så mange som mulig deltar og ser på sendingen vår torsdag. Det vil også være mulighet for å komme innom studio mens sendingen pågår. Kanskje noen har en god julehistorie eller et fint juleminne de har lyst til å dele med seerne våre. Da er det bare å komme på besøk til oss på torsdag kveld fra kl. 22.00, avslutter Are Apeland.

Til nyhetsarkivet