Påsken er en perfekt tid for å komme seg ut å gå på ski, prøve fiskelykken på isen, dra på hytta eller besøke et alpinsenter, men det er også en perfekt tid til å koble av i go'stolen med nesen nedi en spennende bok. Mange sitter med hyllene fulle av bøker de har lest gjerne en, to eller tre ganger, eller at de har aldri orket å fullført. 


Gjenbruk av litteratur
For de som sitter på gamle bøker de ikke lengre ser nytte i annet enn støvsamler kan ta de med til Lavangen frivilligsentral har egen brukt-bokhandel hvor folk kan ta med seg gamle bøker som de ikke lengre trenger og donere det til frivillighetsentralen og selger de videre til ny eier for en rimelig penge. - Vi tar 10 kroner for paperback og 20 for de med stive permer, forteller Sjøseth.


Har mange faste kunder
Leder ved Lavangen frivilligsentral, Kolbjørn Sjøseth kommer med en oppfordring til folk som har gamle bøker som bare står og opptar plass om ta de med til Lavangen Frivilligsentral slik at nye lesere kan nye dem. - Vi har mange faste kunder som er innom og kjøper bøker, og nå før påsken er det mange som skal ut å reise og gjerne vil ha litt literatur å kose seg med, avslutter Sjøseth.

 

For de som har bøker de ønsker å overgi til glede for nye lesere så har de god tid på å finne de frem. Sjøseth er tilbake og kan ta i mot bøker ved frivilligsentralen på Tennevoll fra og med den 16. mars.