Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
ute_pa_millionbolgene_ingress2
Tor Arne Kiil (t.v.) og Inge Sørelvmo har enda ikke fått noe fangst, men ser fram til å bruke helga her i Salangen under den store fiskekonkurransen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Millionfisken 2017 er i gang:

Startet tidlig fisket

SAGFJORDEN: Millionfisken 2017 er i gang, og ble markert med det tradisjonelle smellet levert av Maxi Pyroteam. Nettavisens skribent tok en tur ut på Sagfjorden og ble kjent med flere av fiskerne som skal fiske i helga.


Startskuddet for den store fiskekonkurransen ble fyrt av kl. 15.00 i dag, og med det dukket det allerede opp flere båter ute i Sagfjorden med ivrige fiskere fra flere forskjellige steder både langveisfra og kortreist. Blant disse møtte nettavisen Tor-Arne Kiil fra Tønsberg og Inge Sørelvmo fra Målselv som dorget etter storfangsten. - Vi må holde tålmodigheten på topp. Vi dorger bare nå på starten, og vi har ikke fått noe fangst enda, sier Kiil til nettavisen. Sørelvmo kommenterer videre at de blir værende under hele konkurransen på båten. - Vi har gått med den helt fra Målsness. Vi kom i natt, og brukte litt over 3 timer på hele veine. Det var veldig flott vær, med blank vann som lå helt stille. Vi satser på at godværet kommer for fullt i helga ås vi kan dra fram shortsen og t-skjortene. Fram til da får ullklærne holde oss varm, sier Sørelvmo og ler.
 

ute_pa_millionbolgene_ingress3.JPG
Monica Klaussen (t.v.), Stig Klaussen og deres firbeinte venn, "Tabbus" fra Harstad sitter i båten som de vant under en tidligere utgave av Millionfisken, og ser frem til å få vinnerørreten før helga er omme. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Vant båt
Stig og Monica Klaussen har tatt turen fra Harstad sammen med sin firbeinte venn, for å ta del av årets utgave av Millionfisken. De har flere ganger deltatt på fiskekonkurransen, og sluppet av med flere gevinster som de bruker nå. - Vi vant denne båten noen år tilbake. Før da fisket vi bare på land så det viser jo til at man kan få mye flott ut av denne konkurransen, sier Klaussen og ler. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS