www.salangen-nyheter.com

2017_kulturpris_header
Hanne Dahlberg er en lokal artist og ble den første som ble tildelt ungdommens kulturpris i Salangen. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Frode og Hanne vant kulturprisen 2017:

- Jeg er og blir ydmyk

SJØVEGAN: Det er blitt en tradisjon at kulturprisen i Salangen deles ut under Millionfisken, både til ungdom som forøvrig er nytt av året, i tillegg til den ordinære kulturprisen.


For første gang ble det delt ut ungdommens kulturpris i Salangen under premieutdelingen til Millionfisken på søndag, og det var den lokale artisten Hanne Dahlberg som fikk den tildelt av ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo. Dahlberg var veldig takknemmelig for prisen og ser på det som en stor motivasjon til å fortsette.

2017_kulturpris_artikkelfoto.jpg
- Jeg må bare si at jeg blir ydmyk, forteller kulturildsjel, Frode Bruvoll. FOTO: ALEKSANDER WALØR

- Vært en viktig lederskikkelse
- Det er den 39. gang kulturprisen deles ut. Vinneren i år har i en årrekke vært en aktiv medspiller i kulturlivet i Salangen, og er en meget verdig kandidat til kulturprisen. Vinneren har vært aktiv innen sang, musikk og band fra ung alder, og har vært en sentral lederskikkelse innen kulturlivet i kommunen og spilt viktige roller innenfor SIF-turn, SIF-fotball og Medby grendelag, forteller konferansier og ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo. Det var Frode Bruvoll som i år ble utdelt den ordinære kulturprisen i Salangen for sitt arbeid for kulturlivet og idretten i kommunen.  - Jeg må bare si at jeg blir ydmyk, forteller kulturildsjel, Frode Bruvoll.

Til nyhetsarkivet