Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Cato_millionfisken_header
Medlem av hovedkomiteen, Cato Sørensen er strålende fornøyd med årets store folkefest i Salangen som nå er over. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Enda en vellykket festival er over:

Tilfreds med besøkstallene

SJØVEGAN: Da var Millionfisken 2017 over og gått inn i historiebøkene som enda en suksessfull folkefest. Selv om hovedpremien ikke ble utdelt, har det vært godt vær og god stemning hele forrige uke.


Medlem av hovedkomiteen, Cato Sørensen forteller at det har vært et fantastisk arrangement og han er særdeles fornøyd med hvordan uka har vært. - Vi har som vanlig vært velsignet med godt vær, og det har vært masse folk. Det er jo alltid spennende på søndagene under Millionfisken når vi åpner konvolutten og går i gjennom lista og finner vinnerne, det er vel nesten like spennende for oss som det er for dem. Vi har hatt gode besøkstall i år, men er enda usikker på om det er ny rekord. Selv om hovedpremien ikke gikk i år, så oppfordrer vi og ønsker alle velkommen tilbake til Millionfisken 2018, sier en tydelig fornøyd Cato Sørensen ovenfor nettavisen.


Planleggingen er allereede i gang
Sørensen forteller at de allerede er i gang med planleggingen til neste års Millionfisken i 2018. - I år var et godt år for Millionfisken og dette har vi lært veldig mye av. Denne erfaringen skal vi ta videre med oss og bruke til å utvikle oss enda mer, avslutter medlem av hovedkomiteen, Cato Sørensen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS