Neste helg blir det intens fotball på Idrettsheia når lag fra hele regionen samles for å spille på denne turneringen som foregår kun denne ene dagen. Det er 6. året Idrettsheia-cupen arrangeres, og den er allerede blitt ganske så populær og trekker masse mennesker til bygda. - Det forventes opp mot hundre lag, og det vil under turneringen være kapasitet til å kjøre hele ti kamper samtidig på anlegget, forteller Stian Eggen i intervju med nettavisen.

hundre_lag_pa_en_dag_ingress3.jpg
Stian Eggen ved Salangen idrettsforening er opptatt av at cupen skal være intensiv og gøy for deltakerne. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Forventes 1000 deltakere
Det er forventet omlag ett tusen unge fotballspillere i alderen 6 til 17 år, i tillegg til foreldre og trenere. Eldre fotballspillere fra kommunen vil bistå som dommere under turneringen, i tillegg til en foreldregruppe som tar seg av organiseringen, sekretariatet og kiosksalget.  Det er ikke bare fotballentusiastene som nyter godt av denne fotballturneringen, med godt over 1000 mennesker ekstra i kommunen denne dagen merkes det godt i butikkene på Sjøvegan også.