Leder ved Håndballgruppa Bardu IL, Karl Bjørnsen gleder seg til å starte i gang en ny sesong. - Vi har rundt 200 medlemmer i dag og det skal bli en skikkelig markering med god mat, stemning og masse håndballmorro for både store og små utøvere, sier Bjørnsen.

BarduIL_70aar_Small.jpg
Fra Coops handballskole med deltakere fra Bardu, BOIF og Sørreisa. FOTO: KARL J. BJØRNSEN

Har gode forbilder
Bjørnsen nevner at håndball har vært en viktig idrett i Bardu, og idrettslaget har stått sentralt i kommunen før det var noen idrettshaller på Setermoen. - Norges landslag på både kvinne og herresiden, gjør det for tiden svært bra. At damelandslaget i handball gjør det bra, er vi jo vant til gjennom veldig mange år. At også herrelandslaget nå har tatt steget opp i den ypperste verdenseliten, er spesielt gledelig. Dette gjør at handball som idrett merker en flott vekst, både her i Bardu, og i resten av landet, fortsetter Bjørnsen til nettavisen.

- Inviterer nye medlemmer
Bjørnsen legger til videre at idrettslaget har til og med medlemmer fra Salangen. - Det er flott å se at vi har medlemmer som strekker seg over kommunegrensa. Under markeringen på onsdagen inviterer vi gjerne flere i fra Salangen til å komme å se hva slags tilbud vi har, avslutter Bjørnsen til nettavisen.

Markeringen er onsdag 18.okober fra 16.30-20.00 i Barduhallen.

BarduIL_70aar_Big2.jpg
Det vil bli en festlig markering med masse handballmorro for både store og små. FOTO: KARL J. BJØRNSEN