I fjor solgte Salangen Idrettsforening Turn hele opplaget av sin egen lotterikalender, premiene var støttet av det lokale næringslivet og ble solgt av turnerne selv. Medlem av foreldregruppa til SIF Turn, Renate Chruickshank forteller at det i år er så stor oppslutting på turn at det ikke var nok kalendere for at alle skulle få selge. - Hver turner får 12 kalendere som de skal selge videre til familiemedlemmer og naboer, men i år har det ikke vært nok til at alle kunne få. Allerede er det solgt en god del av kalendrene, så alle som ønsker å skaffe seg en, bør prøve å skaffe seg en snarest. Mange av kalendrene er blitt solgt via Facebook, og vi forventer at hele opplaget blir solgt i år også.

2_SIF_TURN_julekalender_ingres.jpg
Både Anna Aglen Løkse og Renate Chruickshank er medlem av foreldregruppa til SIF Turn og har vært med å lage kalenderen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Ønsker ikke utvide opplaget
De som kjøper kalenderen, som for øvrig dekker hele desember måned, vil hver dag være med i trekningen om premier sponset av det lokale næringslivet. - Det er premier som blir trukket hver dag, og noen dager er det flere premier som blir trukket. Dette er også litt av grunnen til at vi ikke ønsker å utvide opplaget, da det vil bli vanskeligere å vinne, i tillegg skal denne kalenderen være litt eksklusiv, ler Renate Chruickshank. Avslutningsvis oppfordrer hun alle til å være med å støtte SIF Turn. - Inntekten vi får fra kalendersalget går til utbedring av turnutstyret slik at det skal være trygt for turnerne. 

2_SIF_TURN_julekalender_artikkelfoto.jpg
Det er mange spennende premier som næringslivet har støttet med til SIF Turn sin lotterikalender. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.